Colorado – Minnesota: Colorado joutui ahtaalle avausottelussa. Liekö alkujännitystä, mutta Wild puristi Avalanchen taskuunsa kahdessa ensimmäisessä erässä. Isäntien hurja päätöserän loppukiri toi kuitenkin joukkueen 2-4 tilanteesta 4-4 tasoihin vain 14 sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoerää ehdittiin pelata vain seitsemisen minuuttia, kun kotijoukkue ratkaisi ensimmäisen ottleun itselleen. Colorado on nyt saanut ensimmäisen erän puristuksen pois alta ja tästä ottelusta voi odottaa vapautuneempaa. Kotikentällään Avalanche on selvä suosikki voittajaksi ja kertoimet riittävät peleihin.

Lue myös illan sekä yön kahden muun NHL-ottelun ennakot tästä -->

Lazio – Torino: Torino esitti hurjan nousu viikko sitten kahdella lisäajan maalilla. 2-1 voitto Genoasta teki hyvää europaikkahaaveille. Tämän illan ottelu on europaikkojen puolesta klassinen kuuden pisteen peli. Isännillä on pahoja loukkaantumishuolia ja kotiedun myötä Lazio on vain niukka suosikki kamppailuun. Vieraista tarjotaan mahtipontisia kertoimia!

Levante – Getafe: Levantella ei loppukauden peleissä enää ole suurempaa panosta. Joukkue näyttää hieman luovuttaneen loppukauden suhteen. Getafe sen sijaan pelaa illasta toiseen putoamista vastaan. Vierasjoukkue on sarjasijoituksesta huolimatta niukasti isäntiä laadukkaampi ryhmä. Levanten kotiedun myötä otteluun lähdetään suht ympäripyöreistä asetelmista ja vieraiden kerroin riittää loistavasti peleihin.

Pitkävetovihjeet lauantai 19.4.2014

Päivän Pankit

Nordicbet

Colorado - Minnesota

1

2,20

04:30

Nordicbet

Lazio – Torino +1

2

1,95

16:00

Illan Pommit

Unibet

Lazio - Torino

2

4,50

16:00

ExpektBet365

Levante - Getafe

2

3,10

19:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.