Eiliset vihjeet jäi teknisisten ongelmien ja vihjemiesten päivityksen vuoksi julkaisematta, tästä pahoittelut. Lauantaina sen sijaan tehtiin jättitili, kun kaikki vihjeet: JYP (2,30), Lukko (2,45) ja Real Sociedad (3,26) osuivat. Maanantaina lähdetään taas uuteen viikkoon. Pelitarjonta on maanantaille tyypillinen, mutta kolme kohdetta löytyy!

Fiorentina – Verona: Joukkueilla ei paljon sarjataulukossa eroa ole, mutta Viola on materiaaliltaan selvästi edellä. Kotietu lisää voimasuhteita isäntien puoleen ja muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys.

Montreal – New Jersey: Montreal on päässyt loukkaantumisista selvittyään taas hurjaan vireeseen – edellisestä viidestä ottelusta on koossa neljä voittoa. Devils on materiaalin puolesta jäljessä ja se lähtee vieraissa altavastaajana kamppailuun. Canadiensin kerroin riittää peleihin.

Slovan Bratislava – Cherepovets: Bratislava on kolmen ottelun tappioputkessa, mutta kaikki häviöt tulivat vieraskentillä. Kotonaan Bratislava on todella vahva ja lähtee otteluun suosikkina.

Pitkävetovihjeet maanantai 2.12.2013

Illan varmat

William Hill

Fiorentina - Verona

1

1,53

20:00

Illan Pankit

Nordicbet

Montreal – New Jersey

1

2,00

02:30

Bet365 Nordicbet

Slovan Bratislava – Cherepovets

1

2,40

20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.