Real Madrid – Dortmund: Tärkeiden puolustajien, Marcel Schmelzerin ja Neven Suboticin loukkaantumiset heikentävät selvästi jo ennestään haparoivaa Dortmund-puolustusta. Keskikentältä puuttuu konsonanttihirviö Jakub Blaszczykowski sekä Ilkay Gündogan ja Sven Bender. Kaiken lisäksi joukkueen ykköstähti, Bundesliigan maalipörssiä johtava Robert Lewandowski joutuu jättämään avausosan pelikiellon vuoksi väliin. Näin mittavien poissaolojen myötä Real on kotikentällään jättisuosikki otteluun. Puolustaminen ei ole koskaan kuulunut keltaisten vahvimpiin osa-alueisiin. Luultavasti Real täräyttää sakemanneista ilmat pihalle jo ensimmäisessä osassa. Kertoimien puolesta parasta antia ovat kotijoukkueen varsinaiset murskalukemat.

Lev Praha – Yaroslavl: Läntisen konferenssin finaali. Molempien vahvuus ovat kontrolloitu puolustaminen sekä loistava maalivahtipeli, joten otteluun lähdetään äärimmäisen vähämaalisista lähtökohdista. Yaroslavl on koko kauden sensaatiojoukkue. Se on kaatanut tieltään jo molemmat miljoonajoukkueet: Dinamon sekä SKA:n.

Praha on kuitenkin kokonaisvaltaisesti laadukkaampi ja vahvalla kotiedullaan sarjan suosikki. Kotikentällään Kari Jalosen luotsaamat leijonat ovat selvähköjä suosikkeja avausosaan. Sportingbetin tarjous nousee ylikertoimen puolelle.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 2.4.2014

Illan Varmat

Betsson

Real - Dortmund

1

1,37

21:45

Bet365

Real -1 - Dortmund

1

1,91

21:45

Illan Pankit

Sportingbet

Lev Praha - Yaroslavl

1

2,50

20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.