PSG - ChelseaKeskiviikko 2.4.2014 kello 21:45Parc des Princes – Pariisi, RanskaMTV Sport 1

PSG teurasti Leverkusenin neljännesvälierissä yhteismaalein 6-1. Chelsean kone yski vielä hieman vaikeassa Istanbulin illassa, mutta lopulta Galatasaray kaatui kotikentällä yhteismaalein 3-1.

Molemmat joukkueet osaavat puolustaa. Jose Mourinhon meriiteistä ei tarvitse erikseen mainita, mutta myös PSG:n valmentaja Laurent Blanc on saanut tähtisikermänsä puolustamaan tiivisti. Ranskalaiset pyrkivät varsinkin kotikentällään hallitsemaan pelivälinettä, kun taas Mourinhon Chelsea vetäytynee kuoreensa ja iskee vastaiskuista.

Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja, joten estradi on valmis huippumiesten kohtaamiselle. Otteluparin kuumin taistelupari on luonnollisesti Jose Mourinho vs. Zlatan Ibrahimovic. Miehet tuntevat toisensa loistavasti Interin ajoilta. Miten Mourinho saa Zlatanin kuriin? Ruotsalaiskärki on ollut tälläkin kaudella täysin pitelemättömässä iskussa. On kuitenkin selvää, että jos maapallolta pitää joku mies valita tylsyttämään Ibrahimovic, hän on Jose Mourinho. The Happy One, jos joku, pystyy parkkeeraamaan sellaisen bussin Parc des Princesille, että Zlatanin pelihuumori on hetkessä syöty. Toisaalta juuri Zlatan pystyy henkilökohtaisella suorituksella murtamaan bussin tai iskemään kaukaakin vapaapotkusta osuman.

Blanc tietää, kuinka tärkeää on olla päästämättä vierasmaalia. Toisaalta Mourinho tuskin panisi pahakseen, jos ottelussa jäätäisiin tasapeliin. Pariisilaiset ovat kotiedun puolesta ottelun marginaalisia suosikkeja, mutta odotettavissa on äärimmäisen tasaväkinen ja vähämaalinen kamppailu.

Kansainvälisen kerrointarjonnan puolesta parhaat peli-ideat ovat ehdottomasti vierasmenestyksissä, kun undervetojen kertoimet on poljettu maahan.

Osuvin peli-idea:

Chelsea +1 1,80 Bet365

Pommit:

Chelsea 4,10 Bet365/Unibet

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

PSG

X

Chelsea

1X2

2,05 Bet365 Nordicbet

3,40 Bet365 Nordicbet

4,10 Bet365 Unibet

PSG -1

3,80 Sportingbet

3,85 Betsson Betsafe

1,80 Bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,38 William Hill

 

Alle: 1,63 Nordicbet