Bastia – Lille: Bastialla ei ole enää panosta loppukaudessa ja tämä myös näkyy pelaamisessa. Edelliset kymmenen ottelua ovat tuoneet kaksi voittoa. Lille tarvitsee vielä yhden voiton varmistaakseen sarjan kolmannen tilan. Laatu-, motivaatio- ja loukkaantumistekijät huomioon ottaen vieraissakin Lille on selvä suosikki. Ensi kauden Mestarien liigan karsintapaikka varmistuu tänään!

Rayo Vallecano – Athletic: Ottelussa ei ole sen suurempaa panosta. Rayo on tästä huolimatta jatkanut hurjassa lennossa. Molemmilla joukkueilla on taipumusta runsasmaalisuuteen ja kun isäntien sarjapaikka on jo varmistunut, voi hanat aueta täysin.

Pittsburgh – NY Rangers: Kumpikaan ei ole varsinaisesti vakuuttanut. Penguins kompuroi Columbusta vastaan, mutta jyräsi lopuksi 4-2 jatkoon. Rangers joutui pelaamaan seitsemän ottelua saadakseen Flyersin tieltään. Pittsburgh on ollut äärimmäisen laiska puolustussuuntaan. Ylimielinen asenne Blue Jacketsia vastaan saattoi olla osaltaan syynä – joko Rangersia vastaan kiinnostaa pelata?

Ottelun maalimäärää on vaikea ennakoida. Rangers on vähä- ja Penguins runsasmaalinen ryhmä. Penguins on materiaaliltaan huomattavasti laadukkaampi ja kotiedun myötä selvä suosikki jatkoon sekä ensimmäiseen otteluun. Uskomme Jevgeni Malkinin ja kumppanien heräävän tässä sarjassa jo pelaamaan

Pitkävetovihjeet perjantai 2.5.2014

Illan Varmat

Unibet

Rayo – Athleticalle/yli 2,5 maalia

yli

1,63

22:00

Illan Pankit

Nordicbet Betsson

Bastia - Lille

2

1,80

21:30

Bet365

Pittsburgh – NY Rangers

1

2,10

02:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.