Tukholman paikallisessa tutut sävelet!

AIK - Brommapojkarna: Päivän ainoat pelikohteemme tulevat Ruotsin Allsvenskanista, jossa kohtaavat sarjan suurseuroihin kuuluva AIK sekä sarjan heittopussi Brommapojkarna. Molemmat joukkueet ovat Tukholman alueelta, joten ottelussa on paikallislatausta. Bromma on kuulunut jo vuosikausia sarjan hissijoukkueisiin ja edellisen kerran joukkue nousi pääsarjatasolle kauden 2012 päätteeksi. Viime kauden päätteeksi Bromma löytyi Allsvenskanista sijalta 13 ja putoamiskarsinnat joukkue onnistui välttämään ainoastaan pisteen erolla seuraavaan. Perustasoltaan joukkue on sarjan heikoimpia kokonaisuuksia ja valtaosan pisteistään Bromma kerää kotikentällään Grimsta IP:llä, jossa alustana toimii keinonurmi. Alkukausi on ollut vieraille vähintäänkin hankala ja 11 pelatun kierroksen jälkeen joukkue on sarjataulukon viimeisenä surkealla saldolla: 1-2-8. Vieraskentällä peli ei ole kulkenut alkuunkaan ja viiden vierasottelun saldo on surkuhupaisa 0-0-5 maalierolla 3:13. AIK on puolestaan vuodesta toiseen sarjan mestarisuosikeita ja alkukauden lievän takkuilun jälkeen peli on viime aikoina alkanut kulkea tuttuun tapaan. Edellisessä ottelussaan joukkue haki tärkeän vieraspisteen kivenkovan Malmö FF:n vieraana 2-2 tuloksella. Friends Arenalla AIK on ollut viime aikoina hienossa iskussa ja kolme edellistä kotiotteluaan (Elfsborg, Mjällby, Helsingborg) joukkue on voittanut kaikki lukemin 2-1. AIK on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia jo vuosikausia - Vuodesta 2005 eteenpäin joukkueet ovat kohdanneet kymmenen kertaa, joista AIK on voittanut yhdeksän ja kerran on päädytty tasapeliin. Viime kaudella joukkueet kohtasivat sarjassa tuttuun tapaan kahdesti ja AIK nappasi täydet pisteet molemmista otteluista yhteismaalierolla 10:0 (4-0, 0-6).

AIK pääsee otteluun liki parhaalla kokoonpanollaan, sillä sivussa on ainoastaan puolustaja Alexander Milosevic. Vierailta puuttuu ennakkotietojen mukaan illan derbystä runkopakki Jacob Larsson sekä keskikenttämies Andreas Eriksson. Tästä ottelusta on lupa odottaa kotijoukkueen täydellistä näytöstä ja Friends Arenalla tullaan näkemään murskajaiset. Expektin tarjoama kerroin yhdistelmävedolle HT/FT 1/1 kertoimella 2,00 on todella maistuva pelikohde. Myös Betssonin tarjoama kerroin 2,00 kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitosta kelpaa päivän toiseksi pankkikohteeksi!

Päivitys klo 18:57. Expekt laskenut kertoimen 2.00 -> 1.92.

MUISTA EXPEKTIN TARJOAMA 50€ RISKITÖN VETO UUSILLE ASIAKKAILLE!

Myös Betsson ja Bet365 tarjoaa 100% talletusbonuksen 100 euroon asti uusille asiakkaille, joten muistathan hyödyntää etusi!

Vedonlyöntivihjeet maanantai 2.6.2014

Illan Pankit

Expekt

AIK - BrommapojkarnaPuoliaika/Lopputulos

1/1

2,00

20:00

BetssonBet365

AIK - Brommapojkarna +1

1

2,00

20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.