Peyton Manning tekee paluun Indianapolisiin: mies - jonka uran piti olla ohi -tulee takaisin vahvempana kuin koskaan ja nyt kaikkien kotifanien kauhuksi vierasjoukkueen paidassa!

Indianapolis Colts – Denver Broncos

Sunnuntai-maanantai välinen yö 03:25

Lucas Oil Stadium – Indianapolis, Indiana

Nelonen Pro 2 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

AFC:n kärkijoukkue Broncos on voittanut kaikki ottelunsa iskien maagiset 265 pistettä kuudessa ottelussa. Kotijoukkue Colts on konferenssissa neljäntenä, neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Edellisellä kierroksella Colts koki nöyryyttävän 19-9 vierastappion Chargersille. Broncos sen sijaan tyytyi vain 35 pisteeseen sarjan heittopussia Jaguarsia vastaan.

Kokoonpanot:

Kotijoukkueelta on luultavasti poissa puolustuksesta Bjoern Werner, mutta LaRon Landry ja Jerrell Freeman tekenevät paluun kokoonpanoon.

Ottelun kulmakivet:

Coltsin puolustus kärsii loukkaantumishuolista, eikä se tiedä hyvää kun vastaan asettuu Peyton Manning. Kotijoukkueen puolustuksen ongelmat tulivat ilmi viime viikolla, eikä Manning jätä tilaisuuksia käyttämättä, vaan sahaa sumeilematta Colts-puolustuksen puhki.

Kotijoukkueen toivo lepää omassa hyökkäyksessä. Pallonmenetyksiin ei ole varaa: niin kauan kuin pallo on kotijoukkueella, ei Manning pääse kentälle. Kotijoukkueen pelinrakentaja Andrew Luck ei missään nimessä pelannut viime viikon tappio-ottelussa huonosti, päinvastoin. Joukkueen laitahyökkääjät olivat kuitenkin syväjäässä ja lukuisat pallon räpellykset saivat varmasti Luckin turhautumaan. Jos Colts-hyökkäys raapii jostain kadonneen itseluottamuksensa takaisin, on kotijoukkueella mahdollisuus.

Erikoista: Kohta kaikki ennätykset puhki lyövä Peyton Manning palaa takaisin Indianapolisiin. Coltsit mestaruuteen asti johtanut pelinrakentaja tulee saamaan lisäsytytyksen peliin (os mies nyt tuosta enää voi kuumemmaksi tulla).

Arvio & pelivihje:

Manningin no-huddle peli on tappavan tehokasta ja yksinkertaisesti Coltsin mahdollisuudet ovat minimaaliset. Tasoitusveto -6,5 2,00 Bet365Broncos on markkinoiden paras kohde!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Colts

Broncos

12

3,15 Betsafe

1,40 Bet365

Colts +6,5

1,93 Betsafe

2,00 Bet365

Yli/alle 56,5

Yli: 1,97 Nordicbet

Alle: 1,92 Betsafe

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Broncos -6,5 2,00 Bet365