Tasapainoisempi Bengals hakee vierasvoiton Detroitista?

Detroit Lions – Cinnicati Bengals

Sunnuntai 20.10.2013 kello 20:00

Ford Field – Detroit, Michigan

Nelonen Pro 2 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Molemmat joukkueet johtavat yllättäen omia divisiooniaan ja ovat komeasti voittaneet neljä kauden kuudesta kamppailusta. Bengals on pystynyt kaatamaan jo sarjan vahvimpiin kuuluvan Patriotsin sekä Aaron Rodgersin tähdittämän Packersin. Ei mitään pois Lionsilta, mutta joukkueen voitot ovat tulleet heiveröisimmistä vastuksista: Browns, Bears, Redskins ja Vikings.

Seuraa heitä:

Lions-hyökkääjien Calvin Johnsonin sekä Joigue Bellin pelaaminen illan ottelussa on epävarmaa. Joseph Fauriaa ei koskaan varattu NFL:aan, mutta UCLA:sta kaapattu hyökkääjä on osoittautunut todelliseksi helmeksi. Fauria pystyy liikkumaan juuri oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja Bengalsin puolustuksen tulee olla tämän miehen kanssa tarkkana. Vierasjoukkueelta kannattaa ottaa seurantaan puolustaja Geno Atkins, joka tuhosi muun muassa Tom Bradyn johtaman Patriotsin hyökkäyspelin kaksi viikkoa sitten.

Ottelun kulmakivet:

Bengals on pelannut todella vahvasti. Joukkue pelaa todella tasapainoisesti sekä maan että ilman kautta. Peli ei ehkä ole kauneinta, mutta se on tehokasta. Andy Dalton on pystynyt pelinrakentaja repimään kaiken irti itsestään sekä joukkuestaan. Myös Lions käyttää niin heitto- kuin juoksupeliään täydessä tasapainossa. Lions-pelinrakentaja Matthew Staffordin luottomies on keskushyökkääjä Reggie Bush, joka saa paljon vastuuta.

Avainasemaan nousee Staffordin pelaaminen sekä Lionsin hyökkäyksen linja. Bengalsin puolustus hyökkää todella aggressiivisesti päälle ja Staffordin tulee päästä nopeasti alta pois. Bush otetaan varmasti erityisesti kiinni Bengalsin toimesta. Bengals-hyökkäys pelaa monipuolisesti, enkä usko loukkaantumista kärsivän Lions-hyökkäyksen pystyvän tänään samaan.

Arvio & pelivihje:

Lions ei voi luottaa siihen, että kokematon Fauria nousee taas valokeilaan. Bengals on tasapainoisempi ryhmä juuri nyt ja ratkaisijoita löytyy suuremmalta rintamalta. Kotijoukkueen loukkaantumishuolet vaivaavat ja vierasvoitto maistuu: 2,18 operaattori poistettu.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Lions

Bengals

12

1,77 operaattori poistettu

2,18 operaattori poistettu

Lions -3,5

2,20 Bet365

1,66 Bet365

Yli/alle 47

Yli: 1,95 bet365

Alle: 1,91 operaattori poistettu

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Bengals 2,18 operaattori poistettu