Jatkuuko IFK:n orastava nousukausi, kun heikko vierasjoukkue Ässät saapuu vierailulle?

IFK on palannut maajoukkuetauolta vahvemmalla ilmeellä; kolmesta ottelusta on tullut kaksi voittoa ja vieraissa JYPiä vastaankin joukkue pelasi hyvän kamppailun. Ässät sen sijaan on palannut maaottelutauolta todella huonolla ilmeellä. Joukkue on tauon jälkeen kokenut kaksi tappiota maalierolla 9-3, kun ensin katastrofaalinen kotiesitys päätyi tappioon KalPalle ja sen jälkeen patapaidat hävisivät Kärpille Oulussa.

Molemmat illan joukkueista ovat valuneet jo todella alas sarjataulukossa. Ässät on yhdentenätoista vain kaksi pistettä IFK:ta edellä. Ässät ovat yhdessä TPS:n kanssa sarjan huonoin vierasjoukkue, kun taas IFK on kerännyt suurimman osan vähistä pisteistään kotona. Liigan keskiarvoon verrattuna ottelua voi pitää lähtökohtaisesti runsasmaalisena, mutta se ei vielä ole paljon.

IFK on saamassa Corey Elkinsistä miehen joka pystyy ratkomaan otteluita joukkueelle. Juuso Puustisen kentällinen oli täysin yössä lauantaina Pelicansia vastaan. Ykköskentällisestä vaaditaan ehdottomasti tason nostoa, sillä muuten IFK:lta loppuvat tehot nopeasti kesken. Maalilla Ville Husso on ollut erinomainen ja vaikka nuorelle miehelle sattuu vielä virheitä, pystyy hän kokoamaan itsensä todella nopeasti – voittavan maalivahdin merkki!

Ässät pelasivat Oulussa lauantaina paremmin kuin kotonaan KalPaa vastaan, mutta edelleen peli on liikaa ykköskentällisen varassa. Kun Niklas Hagman sekä Dragan Umicevic loistavat kentällä, Ässät voittaa, mutta miehien epäonnistuessa on joukkue tuhoon tuomittu.

Tämän illan otteluun lähdetään varsin tasaisista lähtökohdista, mutta IFK:n kotietu tekee siitä suosikin. Petopaidat ovat myös vahvemmassa iskussa ja vetomielessä kotivoitto kiinnostaa huomattavasti vierasmenestyksiä enemmän: 2,05 Sportingbet.

Pelimuoto:

HIFK

X

Ässät

1X2

2,05 Sportingbet

4,15 operaattori poistettu

3,25 bet365

HIFK +1

2,80 Sportingbet

6,35 operaattori poistettu

1,78 operaattori poistettu Sportingbet

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,40 Sportingbet

 

Alle: 1,60 operaattori poistettu