Ampumahiihto naisten viesti

Veikkauksen supertripla 6 – UV:n vihjerivi:

1. Norja, Ukraina2. Norja, Ukraina, Saksa, Venäjä3. Norja, Ukraina, Saksa, Venäjä

12 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy kello 16:55

Norjalla on hiihtovauhdin puolesta ylivertainen joukkue kilpailuun, mutta työskentely penkalla herättää paljon kysymyksiä. Tirill Eckhoffin loistavat otteet kisoissa ovat kuitenkin vakuuttaneet, joten Norja on aivan eri tasolla, mitä maailmancupin kilpailuissa.

Maailmancupissa vahvimpia maita olivat Ukraina ja Saksa. Vaikka ukrainalaisnaiset eivät ole olleet aivan parhaimmillaan Sotshissa, kuuluu joukkue ehdottomiin voittajasuosikkeihin. Täydellisestä ammunnasta tunnettu ryhmä syttyy aina taistelemaan viestikilpailuihin. Saksan ryhmä on kaksijakoinen: kaksi todella kokenutta ja kaksi todella nuorta kilpailijaa.

Emäntämaa Venäjä saa myös todella tasaisen ryhmän jalkeille, joka Saksan ohella ilmoittautuu voittotaistoon, mikäli Ukraina tai Norja haparoi penkalla. Ranskalaisnaiset ovat olleet Anais Bescondia lukuunottamatta niin pihalla näissä kisoissa, että patonkimaan edustajista otetaan tyly ohipeli.

Jos joku on niin hullu, että haluaa yrittää mitaleille maita kärkinelikon takaa, on potentiaalisin yllättäjä Puola. Tshekki ja Valko-Venäjä saavat kaksi vahvaa kilpailijaa liikkeelle, mutta tämän jälkeen taso romahtaa pahasti.

Olympiakiekko

Suomi – Ruotsi X 4,40 Sportingbet

Luvassa on täysin erilainen ottelu, mitä puolivälierissä nähtiin. Ruotsi käveli helposti neljän parhaan joukkoon kaatamalla Slovenian. Suomi sen sijaan taisteli yhteistyön jääkiekolla mahtimaa Venäjän kumoon. Leijonat saivat varmasti tukun itseluottamusta tähtiryhmän kaatamisesta. Varsinkin neloskentällinen Leo Komarovin johdolla nollasi täysin vastustajansa aina kun olivat jäällä.

Samaa tarvitaan myös tänään, sillä Ruotsi on materiaaliltaan selvästi Suomea laadukkaampi. Ruotsi on kuitenkin päässyt varsin helpolla tähän pisteeseen, joten Suomella pelihiki löytyy jo puserosta. Suomi voittaa Ruotsin maalivahtiosastolla, jossa Tuukka Raskin täytyy taas venyä äärimmilleen. Tre Kronorilla on ollut vaikeuksia maalin teon kanssa, eikä olisi minkään valtakunnan yllätys, jos perjantaina nähtäisiin äärimmäisen vähämaalinen sekä tasainen kamppailu. Vähämaalisuus sekä suuret panokset nostavat tasapelin todennäköisyyttä. Tarjottu kerroin jatkoajalle menosta tuntuu perin suurelta!

Kanada – USA moneyline 2 2,05 Bet365

Kanadalla on ollut aivan valtavia maalinteko-ongelmia! Kun katsoo nimilistaa, tuntuu täysin käsittämättömältä, miten vähän vaahteralehdet ovat saaneet osumia aikaiseksi. Sidney Crosby kantaa koko kansakunnan painelastia harteillaan ja se on näkynyt myös jäällä. 0+2 tehot turnauksessa ovat saman verran, mitä Suomen kakkosmaalivahti Kari Lehtonen kirjautti yhdessä ottelussa.

USA on sen sijaan näyttänyt aivan äärilaidan esimerkkiä. Joukkue käyttää paikkansa todella tylyllä prosentilla. Myös maalivahtipuolella USA on selvästi edellä. Kanadalaiskaksikko Corey Price sekä Roberto Luongo ovat pohjimmiltaa häviäviä veräjän vartijoita, kun taas jenkkien Jonathan Quick on osoittanut NHL-pudotuspeleissä, miksi häneltä löytyy Stanley Cup -sormus kotoaan. Vaikka Kanada on materiaaliltaan parempi, kiinnostaa tässä vaiheessa USA:n voitto huomattavasti enemmän!