Oilers – SSV: Viikingit sai pidettyä kaikki viime kauden avainmiehensä. Lisävahvituksia hankittiin myös, kun muun muassa Miko Kailiala siirtyi Turusta. SSV kuuluu sarjan mestarisuosikkeihin ja lähtee vieraissakin suosikkina Oilersin kaatoon. Oilers on kärsinyt kauden alla loukkaantumisista, eikä varmasti ole vielä parhaimmillaan.

KooVee – Happee: Happee ilahdutti viime kaudella. Todella aktiviinen pelitapa tuo runsaasti maaleja molempiin suuntiin ja tänäänkin lyömme overvedon kehään. KooVee on heikentynyt viime kaudesta selvästi ja Happee taistelee myös tänä vuonna mitaleista ja on vieraissakin selvä suosikki.

Norwich – Aston Villa: Joukkueilla on sarjataulukossa vain yksi piste eroa, kun Villa on kerännyt kolme ja Norwich neljä peliä. Tässä on kuitenkin paljon ilmaa, sillä Villalla on ollut huomattavasti vaikeampi ohjelma: Arsenal, Liverpool, Chelsea ja Newcastle. Vieraat ovat materiaalin puolesta vahvempia ja tällä kertoimella ihmeessä vaativat pelin!

Liverpool – Southampton: 'Pool aloitti räväkästi ja johtaa sarjaa, mutta otteissa on alkanut näkymään horjumisen merkkejä. So'ton on todella vahva joukkue ja pystyy haastamaan isommatkin. Viimeinen päivän vihjeemme on rohkea, mutta osuessaan hyvin tuottava – C'mon S'ton!

Lue myös tarkemmat Valioliiga ennakot täältä! 

Pitkävetovihjeet lauantai 21.9.2013

Päivän Pankit

Unibet

Oilers - SSV

2

1,78

17:00

Bet365

KooVee - Happee

2

1,55

18:00

Nordicbet

KooVee – Happee yli/alle 11,5

Yli

1,85

18:00

Päivän Pommit

Bet365 / William Hill

Norwich – Aston Villa

2

3,20

 14:45

Bet365 / Sportingbet

Liverpool - Southampton

2

6,50

17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.