Sarjan keskikastissa pelataan illasta toiseen omia pudotuspelejä. Tänään kuuden pisteen ottelussa kohtaavat Blues ja Lukko.

Blues joutui eilen nöyrtymään HPK:lle vieraissa 4-2. Vaikka joukkue esiintyi vahvasti IFK:ta vastaan, voittoja ei viidestä edellisottelusta ole tullut kuin yksi. Tasaisessa sarjassa joukkue tarvitsee vielä paljon pisteitä, ennen pudotuspelipaikan varmistumista.

Lukko on sarjassa vain kaksi pistettä espoolaisia edellä. Raumalaiset olivat täysin jumissa tasauskierroksella JYPiä vastaan. Joukkueen viisikkopelaaminen oli jopa huolestuttavan epävarmaa. JYP vei kaksi ottelua lopulta yhteismaalein 9-3. Lukon peli ailahtelee todella paljon; heti vakuuttavan Jokerit-esityksen jälkeen joukkue rämpi kuusi erää JYPiä vastaan.

Lukon tähtipelaaja Petteri Nummelin pelaa edelleen puolikuntoisena. Teemu Nurmen, Otto Honkaheimon ja Jerry Ahtolan pelaaminen on epävarmaa. Blues pääsee sen sijaan otteluun parhaalla miehistöllään.

Lukko materiaaliltaan parempi, mutta Bluesin kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Lähtökohtaisesti ottelu on todella vähämaalinen. Tämä toki vaatii, että Lukko saa peliinsä taas jotain järkeä. Lukolla on lepoetu puolellaan ja kansainvälinen kerrointarjonnan puolesta vedot menevät ehdottomasti ennemmin vieraiden kuin isäntien suuntaan.: Lukko 2,85 Betsson.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Blues

X

Lukko

1X2

2,20 Bet365

4,05 Betsson Betsson

2,85 Betsson

Moneyline

1,70 Bet365

 

2,20 Bet365

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,85 Betsson

 

Alle: 1,40 Betsson

Elmoorin pelivalinta: Lukko 2,85 Betsson