FC Porto – Zenit Pietari: Porto on yksi Euroopan vahvimpia kotijoukkueita, eikä Zenitille tule helppo ilta. Portugalilaiset ovat myös materiaalin puolesta ja lähtevät selvinä suosikkeina otteluun.

Jokerit – KalPa: Jokerit ei ole vakuuttanut vielä, mutta joukkue on KalPaa monta luokkaa vahvempi kokonaisuus. Kotietu lisää Jokereiden suosikkiasemaa ja KalPan viime aikojen otteet huomioon ottaen, ei muu kuin kotivoitto vaikuta mahdolliselta.

Kärpät – HIFK: Kärpät on tällä hetkellä liigan paras joukkue. IFK:n pelillinen nousukausi päättyi case-Gilliesiin. Raksilassa Kärpät on aina todella vahva ja kotivoitto on hyvin lähellä.

Marseille – Napoli: Marseille on ollut ongelmissa koko kauden. Napoli on selvästi isäntiä edellä materiaalin puolesta ja lähtee vieraissakin otteluun suosikkina. Kerroin riittää peleihin.

JYP – Tappara: JYP on kotonaan aina vahva, mutta Tappara on tällä hetkellä vakuuttavampi kokonaisuus. Tiukassa taistossa marginaalit ovat pienet, eikä JYP ole kuin niukka suosikki. Tapparasta tarjottu kerroin on liikaa ja se on pakko pelata!

Pelicans – Lukko: Pelicansilla on mahalasku menossa. Lukko on kahden ottelun voittoputkessa ja materiaaliltaan isäntiä edellä. Asetelmat ovat myös tässä kohteessa tasaiset ja Lukosta tarjottu kerroin on pakko pelata!

Pitkävetovihjeet tiistai 22.10.2013

Illan Varmat

Unibet

Porto - Zenit

1

1,65

21:45

Unibet

Jokerit – KalPa

1

1,67

18:30

Unibet/ William Hill

Kärpät – HIFK

1

1,60

18:30

Illan Pankit

William Hill

Marseille - Napoli

2

2,45

21:45

Illan Pommit

Nordicbet

JYP – Tappara

2

3,05

18:30

Bet365

Pelicans - Lukko

2

3,10

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.