Parin päivän tauon jälkeen on taas aika palata SM-liigan, sekä ennakkojen pariin! Mielekkäitä peli-ideoita löytyykin tänään lähes joka otteluun! 

Blues - Saipa

SaiPa palasi voittojen tiellä kaatamalla Pelicansin kotonaan, mutta myös Blues on kahden ottelun voittoputkessa. Komea voitto Hämeenlinnasta sekä kotivoitto Ässistä osoitti mitä Bluesilla on: sydäntä. Sen sijaan taitomäärä on edelleen minimaalista, eikä joukkue saa paljon maaleja aikaan.

SaiPa puolustaa hyvin ja tänään voidaan odottaa vähämaalista, aktiivista, taistelun täyteistä kamppailua. Lappeenrantalaisilla on parempi materiaali, mutta Bluesin kotietu tasaa lähtökohdat.

Jokerit - KalPa

Jokerit kaatoi IFK:n, mutta ei niinkään omien vahvuuksien, vaan IFK:n heikkouksien voimalla. Petopaitojen keskittyminen oli jossain aivan muualla kuin oleellisessa. Jokerit kärsii edelleen suurista teho-ongelmista. Tähän saatiin helpotusta IFK:ta vastaan, kun muun muassa Teuvo Teräväinen keräsi tehot 0+3.

KalPa on myös todella tehoton joukkue. Puolustajahankinta David Printz on ollut juuri niin huono, kuin hänen oletettiinkin olevan: ei minkäänlaista apua hyökkäyksiin ja paljon oman pään virheitä. Sami Kapanen joutunee jälleen pelaamaan puolustajana, joka vähentää myös hyökkäysvoimaa. Niin synkältä kuin se kuulostaakin, niin potkut annetulle Antti Kerälälle olisi paikkansa tämän joukkueen hyökkäyspelissä.

Jokerit on materiaaliltaan parempi ja lähtee kotonaan selvänä suosikkina sysihuonoa KalPaa vastaan. Vaikka narrit eivät ole vielä vakuuttaneet, KalPalle joukkue ei voi hävitä: 1,67 operaattori poistettu.

JYP - Tappara

Tappara on saanut koneet käyntiin: joukkue liitää kuuden ottelun voittoputkessa. HIFK:ta vastaan voitto tuli puoli-ilmaiseksi, mutta se ei vie mitään kirvesrinnoilta pois. JYP pelasi myös todella hyvin Oulussa, mutta kaatui rankkareilla nuorukaiseen nimeltäJoonas Donskoi.

Kotonaan hurrikaaniryhmä on kuitenkin aina tappavan vahva, eikä Tapparalle tule helppo ilta. JYP on pelannut tällä kaudella varsin runsasmaalisia kamppailuja, mutta kyllä näiden kahden kohtaamisessa lähtökohta on aina vähämaalisuudessa.

Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa kotijoukkue on yleensä ollut vahvemmilla. Tänään kuitenkin vieraista tarjotaan sen verran maukasta kerrointa, etten malta olla pelaamatta: 3,05 operaattori poistettu.

Kärpät - HIFK

Jos IFK kävi ylikierroksilla Jokereita vastaan, niin päästettiinkö Hakametsässä sitten jälkihöyryt pihalle? Joukkue on ollut hyvän jakson jälkeen kaksi ottelua todella pihalla ja tuntuu turhauttavalta, että seuran peli kaatuu kostoon ja brändin sekä imagon ylläpitämiseen.

Kärpät on tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Piste. Joukkue on kahdeksan ottelun voittoputkessa ja varsinkin kotonaan aina äärimmäisen vahva. IFK:lla on uhka parantaa tähän peliin, mutta paljon pitää muuttua, että petopaidat haastaa Kärpät: 1,60 William Hill.

Pelicans - Lukko

Pelicansin syöksylento on alkanut! Joukkue on neljän ottelun tappioputkessa, kun taas Lukko on voittanut kaksi edellistään. Lukko on ailahdellut, mutta materiaaliltaan joukkue on selvästi kotijoukkuetta edellä. Molemmat perustavat pelinsä fiksuun puolustamiseen, joten maalimäärä ei nouse suureksi, ellei ottelussa aleta jäähyilemään. Lukosta tarjotaan sen verran maukasta vieraskerrointa, etten voi jättää pelaamatta: 3,05 operaattori poistettu /operaattori poistettu/William Hill.

Ässät - TPS

Ässät on kahden ottelun tappioputkessa, mutta joukkueesta löytyy sarjan kuumin yksittäinen pelaaja: Niklas Hagman. Pikku-Hakki pelaa todella aktiivisesti ja on löytänyt tehojyvän.

TPS on kaaoksessa: joukkue pelaa surkeasti! Päävalmentaja Kai Suikkasen täytyy yksinkertaisesti saada tästä ryhmästä enemmän irti. Joukkueen hyökkäyspeli on syvä jäässä ja puolustus hölmöilee kentällä, minkä kerkiää. Otteet vaikuttavat kurittomilta, eikä se ole tunnusomaista Suikkasen joukkueille.

Ässät on parempi materiaaliltaan, paremmassa iskussa tällä hetkellä ja äärimmäisen vahva kotiotteluissaan: 1,85 operaattori poistettu/ operaattori poistettu

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Jokerit - Kalpa

1

1,67 operaattori poistettu

1X2

Kärpät - HIFK

1

1,60 William Hill

1X2

JYP - Tappara

2

3,05operaattori poistettu

1X2

Pelicans – Lukko

2

3,10 bet365

1X2

Ässät – TPS

1

1,85 operaattori poistettu/operaattori poistettu