Reading – Middlesborough: Reading taistelee tiukasti nousukarsintapaikoista. Boron haaveet sen sijaan kaatuivat viime kierroksen tappiossa Millwallille. Koti- ja motivaatioedun puolesta isännät ovat varsin mielekäs peli-idea.

Montreal – Tampa Bay: Henkisesti isännät ovat ottaneet niskalenkin vieraista ja lähtevät kotiotteluun selvinä suosikkeina. Jos perinteistä ensimmäisen katkaisuottelun kangistumista ei Montrealin puolesta tapahdu, lähtee Tampa Bay tänään kesälomalle.

Detroit – Boston: Laadukkaampi Bruins on vieraissakin selvä suosikki. Ensimmäinen voitto pudotuspeleissä varmasti päästi pahimmat apinat selästä pois ja joukkueelta voi odottaa vapautuneempaa peliä. Pavel Datsjuk ei yksin pysty viemään isäntiä eteenpäin.

Los Angeles – San Jose: Paljon pitää tapahtua, mikäli Kings nousee ahdingosta. Joukkueessa on kaikki tarvittava, mutta sen henkinen tila on nyt kaaosmainen. Kotiyleisö antaa pienen edun ja materiaalit ovat yhdenvertaiset, mutta Sharks on mentaalisesti vahvempi. Kingsin ihmenousuun on kahden katastrofaalisen ottelun jälkeen vaikea uskoa.

Pitkävetovihjeet tiistai 22.4.2014

Illan Pankit

Bet365

Reading - Middlesborough

1

2,05

22:00

Unibet

Montreal – Tampa Bay

1

1,95

02:00

Unibet

Detroit - Boston

2

2,20

02:30

Unibet

Los Angeles – San Jose

2

2,85

05:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.