UCL-ennakko & pelivihjeet:Atletico Madrid - ChelseaTiistai 22.4.2014 kello 21:45Vicente Calderon – Madrid, EspanjaYLE TV2

Atletico kaatoi puolivälierissä Barcelonan kurinalaisella puolustuspelaamisella. Rojiblancos on hurjassa iskussa. Sen edellinen tappio on helmikuulta ja viimeiset 15 ottelua ovat tuoneet 12 voittoa. Nyt vastaan asettuu hyvin samanlaiseen pelitapaan nojaava Chelsea, joka heitti kylmää vettä PSG:n niskaan nousemalla toisessa osaottelussa viime hetken maalilla välieriin. Sinisten mielialaan vaikuttaa varmasti viikonlopun 1-2 shokkitappio Sunderlandille. Tappio antoi kovan kolauksen Chelsean mestaruushaaveille, joten ryhmä tulee Vicente Calderonille varmasti sisuuntuneena.

Molemmat joukkueet pääsevät näillä näkymin otteluun parhailla mahdollisilla kokoonpanoillaan. Kahden puolustavan joukkueen kohtaamisesta voi povata varsin vähämaalista. Molemmat kyttäävät vastaiskuja, mutta kotiyleisönsä edessä Atletico luultavasti pyrkii pitämään palloa enemmän.

Vahvan kotiedun myötä Rojiblancos lähtee otteluun niukkana suosikkina. Pääasia on kuitenkin välttää päästämästä tärkeää vierasmaalia. 0-0 -tulos vaikuttaa ennakkoon hyvin mahdolliselta, mutta jos vierailijat onnistuvat maalinteossa, on Atleticon pakko avata hanat. Kertoimien puolesta Chelsea on tällä hetkellä turhan aliarvostettu ja ansaitsee pelit pikkupanoksella. Undervetojen kertoimet on painettu pohjiin, eikä pelihalut herää.

Osuvimmat peli-ideat:

Tasoitusveto: Chelsea +1 1,95 Bet365Parista jatkoon: Chelsea 2,01 Betsafe/Betsson

Pommit:

Chelsea 5,00 Bet365

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Atletico

X

Chelsea

1X2

1,91 WilliamHill

3,40 Expekt

5,00 Bet365

Jatkoon?

1,80 Bet365 Betsafe Betsson

 

2,01 Betsafe Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,55 Unibet

 

Alle: 1,56 Betsson