New Orleans Saints – Arizona Cardinals: Cardinalsin puuttuu loukkaantumisen vuoksi joukkueen tärkein laitahyökkääjä Larry Fitzgerald. Saints on selvästi vahvempi joukkue ja kotonaan selvä suosikki. Cardinalsin hyökkäyksiin vaikuttaa valtavasti Fitzgeraldin poissaolo ja vieraat saattavat jäädä vähäiseen maalimäärään. Tasoituksella pelattu kotivoitto on loistava idea!

Carolina Panthers – NY Giants: Giants on vielä ilman voittoja, mutta vastukset ovat olleet kovat. Panthers ei ole vakuuttanut kauden avausotteluissa ja Giantsin vahva hyökkäys pelinrakentaja Eli Manningin johdolla repii kotijoukkueen puolustuksen halki. Kunhan oma puolustus pitää, on Giants vahvoilla.

Steelers – Bears: Bears on pelannut värikästä ja ailahtelevaa peliä. Hyökkäys toimii ajoittain, mutta virheitä sattuu niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä. Tästäkin ottelusta on odotettavissa värikäs ja yli 40,5 pisteestä tarjottu kerroin on kelpopeli! Lue myös mystisen jefu-miehen tarkempi otteluennakko tästä!

Minnesota Vikings – Cleveland Browns: Vikingsin hyökkäys nojaa täysin keskushyökkääjä Adrian Pettersonin otteisiin. Pelinrakentaja Christian Ponder on ollut aivan yössä, eikä pystyy heittopeliin. Nyt vastaan asettuva Browns on huonompi joukkue, mutta omaa todella vahvan juoksupuolustuksen ja saattaa saada Pettersonin kiinni. Jos Ponder ei vieläkään nosta tasoaan, on tässä ottelussa pommin paikka!

Valencia – Sevilla: Lepakot elää kriisivaihetta. Sevilla on pelannut viime ajat hyvin ja pystyy vieraissakin voittoon. Vieraskerroin on todella kova ja se saa pelin!

AC Milan – Napoli: Napoli on Serie A:ssa puhtaalla pelillä ja voitti myös Mestarien liigassa Dortmundin. Milan on kova kotijoukkue, mutta kärsii vakavasta loukkaantumiskierteestä. Napoli on vieraissakin niukka suosikki ja kerroin riittää hienosti peleihin!

Pitkävetovihjeet sunnuntai 22.9.2013

Illan varmat

Bet365

Saints -6,5 – Cardinals

1

1,80

20:00

Betsafe

Panthers - Giants

2

1,90

20:00

Nordicbet

Steelers – Bears yli/alle 40,5

yli

1,93

03:30

Illan pommit

Nordicbet

Vikings – Browns

2

3,54

20:00

 

Nordicbet

Valencia - Sevilla

2

4,20

22:00

Bet365

AC Milan - Napoli

2

2,70

21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.