Voi isä, miten huono Rauman Lukko oli eilen. Tänään vaihdetaan laskusuunta uuteen nousuun!

HIFK – HPK:

HIFK keräsi tasauskierroksella kolme pistettä Bluesilta. Molemmat ottelut menivät jatkoajalle ja molemmissa otteluissa stadilaisille jäi parannettavaa. Perussapluuna joukkueella on kuitenkin vahva ja viikonlopun pelejä häiritsivät myös loukkaantumiset.

HPK on ruvennut taistelemaan todella pudotuspelipaikasta! Joukkue on neljän ottelun voitto putkessa, mutta totuuden nimissä vastustajat ovat olleet helpohkoja: Ilves, Blues, Kalpa. IFK on aivan toisen luokan mittari ja kotonaan petopaidat ovat selviä suosikkeja.

KalPa – Ässät:

KalPan tilanne on surullinen. Maalivahtipeli ei toimi millään, Antti Ore ei ihan vakuuttanut Jokereita vastaan: neljä torjuntaa, kolme päästettyä maalia ja vaihtoon. Joukkueen materiaali on yksinkertaisesti täysin riittämätön jo nyt ja seurajohto ilmoitti kaikkien pelaajien olevan myynnissä. Tällainen ilmoitus ei voi olla vaikuttamatta joukkueeseen – luovuttamisen ilmapiiri haisee ja kauas. KalPalle pelkkä maalin tekeminen mitä tahansa Liiga-joukkuetta vastaan on vaikeaa. Tiistaina Jokerit otti pisteet puolivillaisen esityksen jälkeen 5-1.

Ässät taisteli hyvin Lappeenrannassa, eikä joukkuetta voi missään nimessä syyttää luovuttamisesta, mutta... Joukkue päästi SaiPan ottelun lopussa tasoihin ja hävisi jatkoajalla. Tappio oli varmasti henkisesti kova takaiskusa. Peli on kokovartalokipsissä, eikä maalinteko ole tässä itseluottamustilassa helppoa. Tappio saattoi lopullisesti katkaista kamelin selän. Toivotaan, että joukkueelta vielä löytyy uskoa tekemiseen, ettei loppukauden ottelut mene pelailuksi.

Tänään kohtaa kaksi melkoisessa alemmustilassa matkaavaa ryhmää. Porilaisten materiaali on vahvempi, sen taisteluilme on parempi ja vieraissakin Ässät maistuu: 2,75 Bet365.

Pelicans – Kärpät:

Pelicansille tarjottiin tiistaina voittoa hopealautasella. Ensimmäisessä erässä Ilves sai yhden laukauksen lahtelaisten maalia kohti. Toisessa erässä Pelicansilla oli 5-7 huippupaikkaa ratkaista ottelu. Kolmannessa erässä Pelicans sai 5-6 todella hyvää maalipaikkaa. Ja lopputulos on 1-2 varsinaisella peliajalla Ilvekselle. Pelicans vaikutti joukkueelta joka ei edes halua voittaa ottelua.

Kärpät joutui kärsimään tappion Tapparalle ja se tulee varmasti sisuuntuneena Lahteen. Lähtökohtaisesti ottelu on vähämaalinen, mutta jos Pelicans esiintyy yhtä kurittomasti kuin tiistaina, saattaa ottelusta muodostua teurastus. Kärpät lähtee paremman materiaalin turvin vieraissakin otteluun jättisuosikkina. Kerroin 1,85 Bet365/ Sportingbet riittää mukavasti peleihin.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

KalPa - Ässät

2

2,75 Bet365

1X2

Pelicans - Kärpät

2

1,85 Bet365 Sportingbet