Maanantai-illan vetotarjonta kiteytyy kaikki Lontoon derbyyn! Muita pelikohteita ei illaksi löydy, mutta sen sijaan yölle löytyy paljon pelattavaa - kinkku ja betsit yöksi uuniin!

Washington – Anaheim: Anaheim on edennyt jälleen konferenssin kärkipaikalle, kun peräkkäisiä voittoja on kertynyt jo kahdeksan. Joukkue on materiaalin puolesta selvästi ailahtelevaa, yhden kentällisen Capitals-nippua parempi. Jos Ducksin ajatukset eivät ole jo joulupöydässä, nähdään tänäänkin Ankkojen voitto.

Ottawa – Pittsburgh: Pens on voittanut edellisestä kymmenestä kamppailusta yhdeksän, vaikka on kärsinyt ajoittain pahoistakin loukkaantumisista. Joukkueen rutiinitaso on tappavan tehokas. Sens on pelannut reilusti alle odotusten koko kauden ja vieraissakin Pittsburgh on suosikki.

Philadelphia – Minnesota: Flyers on saanut ainakin kotipelaamiseen kuntoon: kahdeksan edellistä kotiottelua on päätynyt isäntien voittoon. Vastaavasti Wild on ollut todella huono vieraissa. Vierasjoukkue pelasi eilen New Yorkissa häviten Rangersille 4-1, joten levänneempi Philly tuntuu todella maukkaalta peli-idealta!

San Francisco 49ers – Atlanta Falcons: Kuka vielä muistaa, että kyseessä on viime kauden konferenssifinaalin uusinto?! Falconsin kausi on ollut jotain aivan muuta kuin viime vuonna, vaikka miehistö ei ole kokenut suuria muutoksia. 49ers lähtee toki selvänä suosikkina kamppailuun paremman materiaalin puolesta, mutta ei joukkueiden materiaalinen ero ole järin suuri – Falconsin kausi on vain ollut katastrofi. Kotijoukkue voittaa ottelun suurella todennäköisyydellä, mutta näin suurella tasoituksella vierasmenestys todella kiinnostaa!
Lue myös Mystisen Jefu-miehen kattava otteluennakko ja pidemmät perustelut vihjeelle tästä!
Arsenal – Chelsea: Kuuma Lontoon derby ja mestaruuskamppailun kannalta todella tärkeä ottelu. Arsenalin murskaava ylivoima on viime aikoina tasaantunut hieman. Tappiot Citylle ja Napolille tulivat varsin huonojen esitysten jälkeen. Panokset ovat kamppailussa valtavat, eikä normaalia kotietua voi antaa. Jose Mourinhon suojatit tietävät, mitä tarkoittaa voittaa ne ”oikeat pelit”. Chelsea on ollut Tykkimiehille vaikea vastus: edellinen Arsenalin voitto on vuodelta 2011. Kotimaisen Veikkauksen tarjous vierasvoitosta on hämmästyttävän hyvä ja se kelpaa pienillä panoksilla peleihin!

Pitkävetovihjeet maanantai 23.12.2013Illan Pankit

Bet365 Unibet Expekt Betsafe Betsson

Washington – Anaheim

2

2,50

02:00

Betsafe Betsson

Ottawa – Pittsburgh

2

2,30

02:30

Nordicbet Betsafe Betsson Bet365

Philadelphia – Minnesota

1

2,35

02:30

Betsafe Betsson

San Francisco 49ers – Atlanta Falcons +15

2

1,81

03:40

Illan Pommit

Veikkaus

Arsenal - Chelsea

2

3,15

22:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:
 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.