Kiitos lukijat, ilman teitä tätä ei tehtäisi. Kiitos Matti Heikkinen, joka teit yhteislähdöstä seuraamisen arvoisen. Kiitos Iivo Niskanen ja Kerttu Niskanen, jotka palautitte uskon suomalaisen maastohiihdon tulevaisuuteen. Kiitos Teemu Selänne, Olli Jokinen, Sami Salo ja Kimmo Timonen upeasta urasta ja ikimuistoisista hetkistä. Nyt on viimeisen lajin sekä vihjepaketin aika - mitä he***ttiä me tehdään huomenna? Mielen on vallannut tyhjiö - aivan kuin huippu-urheilijan lopettaessa uran, jolle on antanut kaikkensa. 

Kyseessä on kaikella tapaa ainutlaatuinen finaali, sillä kumpikaan joukkue ei ole hävinnyt vielä otteluakaan näissä kisoissa. Samalla Kanada pyrkii nappaamaan ensimmäisen olympiakultansa koskaan isossa kaukalossa. Sotshin lentokenttämäinen kaukalo antaa selvän edun loistavasti liikkuvalle sekä organisoidulle ruotsalaispuolustukselle.

Suomea vastaan Ruotsi osoitti järkähtämättömän viisautensa pelata johtoasemassa jälleen kerran. Kanadan materiaali on selvästi ruotsalaisia laadukkaampi, mutta varsinkin maalinteko on ollut tervanjuontia vaahteralehdille. Henrik Lundqvist on ollut aivan fantastinen Ruotsin maalilla, mutta samaa voi kyllä sanoa myös kollega Corey Pricesta.

Ruotsin pelitapa saa ison edun laajasta kaukalosta, mutta silti Kanada on pakko asettaa otteluun suosikin asemaan. Maaliodotusarvo Ruotsin yltiövarovaisen pelitavan, loistavien maalivahtien ja Kanadan suurien maalinteko-ongelmien vuoksi on äärimmäisen alhainen, joka nostaa tasapelin todennäköisyyttä. Kun undervetojen kertoimet on poljettu pohjiin, painetaan betsit sisään tasapelin kautta!

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Ruotsi

X

Kanada

1X2

3,40 bet365 Sportingbet

4,20 Sportingbet William Hill

2,05 Betsson Expekt

Moneyline

2,60 bet365

 

1,60 Expekt

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,40 Unibet

 

Alle: 1,70 Betsafe

Toimituksen pelivalinta: X 4,20 Sportingbet/William Hill