UCL-ennakko & pelivihjeet: Real Madrid - Bayern München Keskiviikko 23.4.2014 kello 21:45Santiago Bernabeu - Madrid, EspanjaMTV Sport 1

Real Madrid eteni välieriin Dortmundin kustannuksella, vaikka joutui valtaviin ongelmiin vierasottelussa. Bayern ei myöskään millään tavalla vakuuttanut puolivälierissä, mutta loppujen lopuksi Manchester United oli aseeton baijerilaisia vastaan.

Real pääsee otteluun hieman pidemmältä lepotauolta, sillä se ei pelannut viikonloppuna. Viime viikolla se kaatoi riemukkaasti Barcelonan Copa del Reyn finaalissa. Christiano Ronaldo ei pystynyt pelaamaan finaalissa ja osallistuminen tämänkin illan kamppailuun on epävarmalla pohjalla. Saksalaisilta puuttuu sen sijaan keskikentältä Thiago.

Bayern oli yllättävän suurissa vaikeuksissa ManU:n vastaiskupeliä vastaan. Bundesliigassa taas Dortmund pöllytteli joukkuetta 0-3 Allianz Arenalla. Saksalaiset hallitsevat kyllä pelivälinettä, mutta hyökkäyspelaamisen tylyys on kadonnut. Pelaaminen alkaa huolestuttavasti vaikuttaa nyhjäämiseltä.

Madridilta löytyy lukuisia huippuhyökkääjiä, vaikka Ronaldo olisi sivussa. Bayern saattaa joutua vielä suuriin ongelmiin vierasottelussa. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, joten kotietu tekee Realista suosikin avauskamppailuun. Los Blancos ei varmasti haluaisi päästää tärkeää vierasmaalia, mutta silti ottelu haisee alustavasti runsasmaaliselta. Kertoimien puolesta Realin menestykset kelpaavat peleihin!

Osuvimmat peli-ideat:

1x2: Real 2,62 William Hill

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Real Madrid

X

Bayern

1X2

2,62 William Hill

3,60 Bet365Betsson

2,88 Bet365

Jatkoon?

2,40 ComeOn

 

1,62 Betsson Betsafe

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,65 Betsson Bet365

 

Alle: 2,30 Betsson