Alkukauden sensaatiojoukkue Pelicans matkaa tänään valtavissa maalivahtiongelmissa painivan Bluesin vieraaksi. Jatkuuko pelikaanien lento, jatkuuko Bluesin maalivahtiongelmat? Kuinka paljon seurassa kadutaan Mikko Koskisen myyntiä?

Blues hävisi lauantaina Ässille vieraissa 4-1. Joukkueen alamäki alkoi sillä täsmällisellä hetkellä, kun seura ilmoitti Mikko Koskisen myymisestä KHL:ään. Kun joukkueen tähti, paras pelaaja myydään, vaikuttaa se muuhunkin kuin maalivahtitilanteeseen. Joukkue tuntee olonsa petetyksi ja sisäinen harmonia kärsii. Lars Volden suli Lappeenrannassa ja nyt tuli Jani Niemisen vuoro - huono ottelu kulminoitui imaisuun puolesta kentästä: itseluottamus on kadonnut maalivahdeilta täysin. Tämä vaikuttaa koko joukkueen viisikko peliin, kun myös pelaajien luotto maalivahtipeliin on kadonnut. Ilo puuttuu pelistä ja Bluesia on vaikea nähdä voittavana joukkueena.

Pelicans jatkoi voittoputkeaan Saipaa vastaan lukemin 6-2. Tässä on kuitenkin valtavasti ilmaa, sillä Saipa pelasi uskomattoman huonon ottelun ja varsinkin maalivahti Andreas Bertrand epäonnistui. Lahtelaiset saivat kaikki maalinsa lähes ilmaiseksi ja ottelu oli nopeasti taputeltu. Pelicans pelaa fiksusti, eikä sitä ole helppo voittaa, mutta pisteitä on tullut myös huonoista vastustajista johtuen.

Tänään Pelicans saa jälleen ennakkokaavailuissa helpon vastuksen ja lähtee otteluun vieraissakin niukkoina suosikkeina. Silti Bluesilla on piristymisvaara, jos maalivahti Jani Niemisen kokisi jonkin sortin herätysliikkeen. Joukkueen peli on aktiivisista, mutta ailahtelevaa.

Blues on pelannut runsasmaalisia otteluita – jo ennen kuin maalivahtiongelmat alkoivat. Ottelun 1x2-kerrointarjonta ei herätä pelihaluja ja paremman puutteessa napataan peleihin yli 5,5 maalista tarjottu 2,27 Betsafe.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Blues

X

Pelicans

1X2

2,37 Betsafe

4,20 Nordicbet

2,60 Bet365

Blues – 1

3,40 Betsafe

6,75 Unibet

1,57 Unibet

Yli/alle 5,5

Yli: 2,27 Betsafe

Alle: 1,63 Nordicbet

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Yli 5,5 2,27 Betsafe