Atletico - Rayo Vallecano: 

Madridin paikallisderby. Atletin ja Rayon kohtaamiset lähtevät usein jo hyvissä ajoin täysin käsistä! Tunnetta on pelissä huomattavasti enemmän kuin järkeä - ainakin Rayon puolella. Räväkkä joukkue ei paljon puolustuspelistä piittaa, kun vastassa on huomattavasti tasokkaampi paikallisvastus.

Viime vuonna ottelut merkattiin Atleticolle maalein 4-2 ja 5-0. Jos Tico saa nopean avausmaalin, avaa Rayo varmasti taas hanansa yrittääkseen tasoitusmaalia, jonka jälkeen teurastusta voidaan odottaa. Vetomielessä overkohteista ja Ticon todella runsasmaalisista voitoista löytyy mielenkiintoisia ideoita. 

Real Sociedad - Eibar: 

Kyseessä on baskiseurojen derbykamppailu, josta tuskin tunnetta puuttuu. Real Sociedad ei ole saanut peliään kulkemaan missään vaiheessa, ei edes vaihtamalla manageria. Edellisottelussa se hävisi Vallecanolle kotonaan ja tätä ennen putosi cupissa Villarealille. Eibar sen sijaan on loisto vireessä. Nousijajoukkue ei ole hävinnyt kolmeen otteluun.

Paikallishenkisyys kaventaa Sociedadin kotietua, eikä sen viime viikkojen formu vakuuta. Vaikka isännät ovat paperilla edellä, Eibarilla on ehdottomasti mahdollisuudet yllätykseen. Vieraista tarjotaan useita ylikertoimia, mutta maistuvin meidän papereissa on tuplamahdollisuus: x2. 

 

 

Pitkävetovihjeet 24.1.2015

Illan vedot

Bet365

Atletico -2,5 - Rayo Vallecano

1

3,00

21:00

Unibet

Atletico - Rayo Vallecanoyli/alle 2,5 maalia

yli

1,65

21:00

Unibet

Real Sociedad - Eibartuplamahdollisuus

x2

2,14

23:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.