Lukko hallitsi lauantain ottelua Bluesia vastaan selvästi. Espoolaiset pääsivät ylivoiman sekä Lukko-puolustaja Harri Tikkasen henkilökohtaisen virheen myötä nopeasti 2-0 johtoon, mutta Lukko ei tästä hätkähtänyt. Vahvasti omaan tekemiseen luottanut ryhmä kampesi ottelun lopulta nimiinsä 2-3.

Lukon kärkipään miehet ovat Bluesin vastaavia vahvempia ja tämä sarja ratkeaa vielä siihen! Petteri Nummelinin ja Ville Vahalahden johdolla Lukon ylivoima on huomattavasti Bluesin vastaavaa tehokkaampaa. Maalivahti Ryan Zapolski voittaa kaksintaistelussa Jani Niemisen. Nieminen on ajoittain loistava, mutta ailahtelee valtavasti. Eikä lauantai-illan tapaiset totaaliset sammumiset ole Niemisen osalta muuta kuin arkipäivää. Alivoimalla Blues ja Lukko ovat molemmat vahvoja, mutta tässäkin raumalaisten erikoismiehet Filip Riskan ja Olli Sipiläisen johdolla ovat vahvempia.

Vaikka molemmat ottelut on päättynyt vierasvoittoihin, pitää Lukolle antaa tänäänkin kotietu puolelleen. Lauantain nousu lisäsi varmasti entisestään ryhmän itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Paremman materiaalin Lukko on tänään lähempänä voittoa kuin Blues: Lukko 1,95 Betsson/ComeOn /Nordicbet/William Hill.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Lukko

X

Blues

1X2

1,95 Betsson ComeOn NordicbetWilliamHill

4,00 Bet365

3,50 ComeOn Unibet

Moneyline

1,57 Bet365

 

2,50 Unibet

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,00 Betsson Sportingbet Unibet

 

Alle: 1,90 Nordicbet

Elmoorin pelivalinta: Lukko 1,95 Betsson/ComeOn/Nordicbet/William Hill