Pelicans tasoitti ottelusarjan Lahdessa 2-1 jatkoaikavoitolla. Tappara otti harvinaisen paljon jäähyjä, joka siirsi hallinnan turkoosipaidoille. Molempien joukkueiden viimeistelyssä on paljon parantamisen varaa ja virheitä vältellään edelleen alusta loppuun. Pelicansin ehdottomaksi ykkösvitjaksi on muodostunut Tommi Paakkolanvaaran kentällinen, jossa Ilkka Pikkarainen pelaa elämänsä kevättä toisella laidalla ja Janne Ritamäki toisella.

Tappara on kuitenkin edelleen rutinoituneempi pudotuspelikävijä. Vaikka Pelicansin teki varmasti gutaa napata jatkoaikavoitto kotihallissa, ei Tappara tästä paljon hölmisty. Jukka Rautakorven suojatit jatkavat tekemistä samaan malliin. Kirvesrintojen pitää vähentää radikaalisti omaa jäähymääränsä ja peli on taas Tapparan hallussa. Vaikka Pelicans hallitsi näennäisesti Lahden tapahtumia Tapparan hurjan jäähymäärän johdosta, ei todellisia tekopaikkoja ollut montaa.

Tapparalta puuttuu luultavasti edelleen Jukka Voutilainen kokoonpanosta. Hän voisi tuoda mielenkiintoisen lisän kirvesrintojen peliin, sillä Voutilainen-Antti Erkinjuntti-Kristian Kuusela muodostivat vaarallisen kompinaation runkosarjan lopulla. Pelicansilla vaivoista kärsii vieläkin Tuomas Santavuori ja Marko Pöyhönen joiden pelaaminen on epävarmaa.

Pelicans sai säälipleijareista pienen edun kahteen ensimmäiseen otteluun. Nyt Tapparakin on kuitenkin rytmissä mukana ja pikkuhiljaa Pelicansin vireysetu alkaa muuttua Tapparan lepoeduksi. Kotihallissaan paremman materiaalin Tappara on jättisuosikki ja tarjotut kertoimet riittävät peleihin: Tappara 1,70 Bet365/Unibet. Luultavasti varovainen, tarkkaavainen ja kurinalainen linja jatkuu, joten huippumaalivahdit pitänevät ottelun todella vähämaalisena.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Tappara

X

Pelicans

1X2

1,70 Bet365Unibet

4,40 Betsson

4,75 Betsson

Moneyline

1,40 Bet365

 

3,35 Betsson

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,10 Unibet

 

Alle: 1,85 Nordicbet

Elmoorin pelivalinta: Tappara 1,70 Bet365/Unibet