Lev Praha – Magnitogorsk: Lev otti niskalenkin Margnitogorskista kaatamalla sen kotihallissaan 3-2. Prahan puolustus- sekä maalivahtipeli voittaa vieraiden vastaavan selvästi. Kaiken lisäksi joukkueesta löytyy Justin Azevedon johdolla tulikuuma ratkaisija. Prahassa joukkue on pelannut ilmiömäisesti häviten vain kerran pudotuspelien aikana. Vaikka kuumaan finaalin ei suurta kotietu voi antaa, on Lev niskan päällä ja lähtee kamppailuun suosikkina.

Detroit – Boston: Bruins kampesi edellisottelussa jälleen tyylipuhtaan 0-3 voiton Red Wingsistä ja johtaa näin sarjaa voitoin 2-1. Karhujen pelisysteemi on armoton, eikä Detroitille ole siunaantunut kovinkaan montaa tekopaikkaa. Vähät tilanteet Tuukka Rask hoitaa armotta.

Detroitilla on hyvin vähän aseita Bruinsia vastaan. Boston näyttää tällä hetkellä varmalta Stanley Cup -finalistilta. Vaikea on nähdä, miten Bruinsin tiukkaa puolustuspelaamista pystyisi horjuttamaan. Armoton työmäärä ja sitoutuneisuus joukkueessa on ihailtavaa. Bruinsin menestyskertoimet ovat edelleen pelattavia.

Minnesota – Colorado: Colorado oli varsin vaisu edellisottelussa. Otteissa oli niin sanotun välipelin makua. Taisteluilmeen löytänytWild vei ottelun 1-0 jatkoerässä ja sarja on näin Coloradolle 1-2. Minnesotan sankari oli ilmiömäisen ottelun pelannut Mikael Granlund, joka iski myös upean jatkoeräratkaisun. Säkenöinyt suomalaistähti pystyi välillä täydelliseen dominointiin.

Colorado ei pärjää, jos se ei jätä kaikkeaan kentälle. Sen peli perustuu armottomaan liikkeeseen, työmäärään ja ennen kaikkea vahvaan sydämeen. Patrick Roy on varmasti antanut kuulua edellisen ottelun jälkeen. Avalanchella on tähän otteluun ilmiselvä piristymisvaara. Vieraiden kertoimet ovat nousseet viime ottelun tapahtumien vuoksi, joten nyt on rahanteon paikka!

Pitkävetovihjeet torstai 24.4.2014

Illan Pankit

Bet365 Unibet

Lev Praha - Magnitogorsk

1

2,35

20:00

BetssonBetsafeNordicbetUnibet

Detroit - Boston

2

2,15

03:00

Bet365

Minnesota - Colorado

2

3,10

04:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.