Detroit – Boston:

Bruins kampesi edellisottelussa jälleen tyylipuhtaan 0-3 voiton Red Wingsistä ja johtaa näin sarjaa voitoin 2-1. Karhujen pelisysteemi on armoton, eikä Detroitille ole siunaantunut kovinkaan montaa tekopaikkaa. Vähät tilanteet Tuukka Rask hoitaa vuoren varmasti.

Detroitilla on hyvin vähän aseita Bruinsia vastaan. Boston näyttää tällä hetkellä varmalta Stanley Cup -finalistilta. Vaikea on nähdä, miten Bruinsin tiukkaa puolustuspelaamista pystyisi horjuttamaan. Armoton työmäärä ja sitoutuneisuus joukkueessa on ihailtavaa. Bruinsin menestyskertoimet ovat edelleen pelattavia: Boston 2,15 Betsson/Betsafe/Nordicbet/Unibet ja moneyline 1,70 Nordicbet.

Minnesota – Colorado:

Colorado oli varsin vaisu edellisottelussa. Otteissa oli niin sanotun välipelin makua. Taisteluilmeen löytänyt Wild vei ottelun 1-0 jatkoerässä ja sarja on näin Coloradolle 1-2. Minnesotan sankari oli ilmiömäisen ottelun pelannut Mikael Granlund, joka iski myös upean jatkoeräratkaisun. Säkenöinyt suomalaistähti pystyi välillä täydelliseen dominointiin jäällä.

Colorado ei pärjää, jos se ei jätä kaikkeaan kentälle. Sen peli perustuu armottomaan liikkeeseen, työmäärään ja ennen kaikkea vahvaan sydämeen. Patrick Roy on varmasti antanut kuulua edellisen ottelun jälkeen. Avalanchella on tähän otteluun ilmiselvä piristymisvaara. Vieraiden kertoimet ovat nousseet viime ottelun tapahtumien vuoksi, joten nyt on rahanteon paikka! Peleihin Colorado 3,10 Bet365 ja moneyline 2,20 Bet365 .

Los Angeles – San Jose:

Kings orastavasti heräsi kotihallissaan, mutta Sharks raapi tästä huolimatta 3-4 voiton jatkoerässä. Hailauma johtaa näin ottelusarjaa jo 3-0. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta henkinen yliote on vahvasti vierasjoukkueella. Katkaisupeleissä on aina oma haasteensa, mutta luultavasti Kingsin selkäranka katkesi viimeistään jatkoerätappioon. Silti tähän otteluun lähdetään ympäripyöreistä asetelmista, eivätkä kertoimet houkuta peleihin.