Ässät – Ilves:

Molemmat joukkueet kärsivät valtavista maalinteko-ongelmista, joten ottelusta voi odottaa vähämaalista. Materiaalin puolesta Ässät on edellä ja kotonaan selvähkö suosikki. Kuitenkin, porilaiset hävisivät idän kiertueella sekä SaiPalle että KalPalle ja haaveet pudotuspeleistä voidaan käytännössä heittää romukoppaan.

Ilves taistelee edelleen pudotuspelipaikoista ja on näin motivoituneempi. Joukkueen peli on ollut kaamean näköistä jo usean ottelun ajan, mutta maalivahti Ville Kolppanen antaa tupsukorville joka ilta mahdollisuuden voittoon. Kahden sekalaisen ryhmän kohtaamiseen ei uskalla sanoa juuta eikä jaata.

JYP – KalPa:

KalPa ruuvasi ”myydään”-kyltin isolla Niiralan montun seinille ja heitti samalla valkoisen lipun hallin parkkipaikalle. Ässät kotiottelussa halli oli tyhjä, mutta joukkue raapi 3-2 voiton nuorten pelaajien esiinmarssilla.

JYP on pelannut ailahtelevasti, mutta nyt kun materiaali on taas kunnossa loukkaantumissuman jälkeen, lähtee hurrikaanipaidat jättisuosikkeina kamppailuun. Jyväskylässä on voittamisen kulttuuri sen verran kovalla tasolla, että useampaa tappiota peräkkäin ei yksinkertaisesti hyväksytä. KalPa saa tänään kuonoonsa ja pahasti: JYP -1 1,90 Unibet.

SaiPa – HPK:

SaiPa lähtee iltaan neljän ottelun voittoputkessa. Kerhon neljän ottelun voittoputki sen sijaan päättyi torstaina IFK:n vieraana. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta lappeenrantalaiset ovat osoittaneet, että pystyvät repimään kaiken mahdollisen (välillä tuntuu, että mahdottomankin) irti ryhmästään.

Kerho on tehnyt KalPan jälkeen vähiten maaleja sarjassa, eikä tänäänkään maalinteko tule olemaan helppoa SaiPaa vastaan. Idän Ihme on sarjan parhaimpia kotijoukkueita ja lauantai-iltana Kisapuistossa selvä suosikki. Betssonin tarjous 1,97 on melko muhkea!

TPS – Jokerit:

TPS on rakentanut ottelun ympärille suuren ”ysäriklassikko”-teeman ja Helsingistäkin Turkuun on matkaamassa 1200 Jokerit-fania. Kylmään ja ankeaan TPS:n kotihalliin saadaan luultavasti pitkästä aikaa lämmin tunnelma.

Molemmat joukkueet ovat olleet pirteällä pelipäällä, jos verrataan otteisiin ennen joulua. Materiaaliltaan Jokerit on selvästi edellä. TPS nojaa lähinnä yhteen mieheen: Nicklas Lucenius pelaa itselleen parempaa tulevaisuutta ja on kannatellut maaleillaan joukkuetta. Kaikesta näkee, että Luceniuksille pelaaminen maistuu. Kun kausi on kuitenkin turkulaisten osalta käytännössä pelattu, on vain ajan kysymys, milloin TPS:n totaalinen syöksylasku alkaa. Kotimainen Veikkaus tarjoaa muhkeaa kerrointa 1,95 vierasvoitosta, joka saa välittömän pelin.

Tappara – Pelicans:

Tappara sai maukkaan päänahkan Kärpistä kotonaan 3-2, sen jälkeen kun SaiPa oli kylvettänyt kirvesrintoja tasauskierroksen otteluissa. Pelicans hoiti kaaostilassa matkaavan KalPan tasauskierroksella, mutta tämän jälkeen joukkueen todellinen tila on tullut taas esiin. Tappara on kotonaan niin selvä suosikki, että pelkkä rutiini riittänee kotivoittoon. Vaikka kertoimet eivät päätä huimaa, kyseessä on niin osuva kohde, että nostetaan se peleihin: Tappara -1 2,00 Nordicbet.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

JYP -1 - KalPa

1

1,90 Unibet

1X2

JYP - KalPa

1

1,50 Unibet Bet365 Nordicbet

1X2

SaiPa – HPK

1

1,97 Betsson

1X2

TPS – Jokerit

2

1,95 Veikkaus

1X2

Tappara -1 - Pelicans

1

2,00 Nordicbet

1X2

Tappara - Pelicans

1

1,57 Unibet Bet365 Nordicbet Betsson Sportingbet