Harvinaislaatuisesti arvovaltainen vihjeryhmä on tullut siihen tulokseen, että tänään ei pelata pelin peliä! SM-liigassa yksikään kohde ei houkuta riittävästi ja muu tarjonta on vajavaista. Näin ollen siirrytään suoraan puolen yön tuolle puolen ja NHL-vihjeisiin!

Pittsburgh – NY Islanders: Penguins on materiaaliltaan selvästi Islandersia edellä ja kotonaan suosikki. Kotijoukkue hävisi edelliskierroksella Coloradolle, eikä Pittsburghissa hyväksytä kahta peräkkäistä tappiota peräjälkeen.

St. Louis – Vancouver: Canuckseilla on kuuden ottelun vierasputki menossa, joka päättyy tähän otteluun. Joukkue pelasi eilen New Jerseyssä ja kotijoukkueella on selvä lepoetu puolellaan. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja kotonaan Blues on suosikki. Väsynyt Vancouver saattaa olla helppo päänahka taistelevalle kotijoukkueelle ja Blues on loistava peli-idea!

Colorado – Carolina: Avalanche on avannut kauden todella vakuuttavasti ja joukkue hätyyttelee Läntisen konferenssin kärkipaikkaa. Myös tässä kohteessa vierasjoukkueella on matkapelikiertue menossa: Carolina pelasi eilen Minnesotan vieraana ja levännyt Colorado on loistava peli-idea!

Pitkävetovihjeet perjantai 25.10.2013

Yön pankit

NordicbetBetsafe Betsson

Pittsburgh – NY Islanders

1

1,80

02:00

NordicbetBetsafe Betsson

St. Louis - Vancouver

1

2,00

03:00

Nordicbet

Colorado - Carolina

1

1,97

04:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.