Redskins – 49ers: Redskinsin puolustus on ollut koko kauden aivan pihalla. 49Ersin hyökkäyksestä löytyy tukku eri variaatioita joilla iskeä kotijoukkue kanveesiin. Toisaalta 49ers-puolustus on kivenkova, joten selvänumeroisetkaan vierasvoitot ei olisi yllätys.

Mytishi – Yaroslavl: Yaroslavl on päässyt loistavaan vireeseen; edellisestä viidestä ottelusta on koossa on neljä voittoa. Mytishin vire on päinvastainen: viisi ottelua, neljä tappiota. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta Yaroslavl on ollut myös vieraissa todella vakuuttava. Varsinkin puolustuspeli on huippukunnossa ja vierasvoitto kiinnostaa.

WBA – Aston Villa: Vierasjoukkue on saamassa sairastupansa tyhjäksi. Kotijoukkue kuuluu sarjan tasapelikoneisiin ja varsinkin Villan tasoituskohde maistuu. Hurjimmat voivat hakea kunnon pommia ja iskeä suoran voiton riveihin.

Florida – Philadelphia: Philly on loistavassa iskussa; kolmesta edellisottelusta on tullut selvänumeroiset kolme voittoa. Florida on sarjan heikoimpia kokonaisuuksia ja Flyers on vieraissakin suosikki.

Pitkävetovihjeet maanantai 25.11.2013

Illan varmat

BetssonBetsafe

Washington Redskins – San Francisco 49ers -3,5

2

1,80

03:40

Illan Pankit

William Hill

Mytishi - Yaroslavl

2

2,35

17:30

Betsafe

WBA - Aston Villa +1

2

1,78

22:00

BetssonBetsafe Expekt

Florida – Philadelphia

2

2,40

02:30

Illan Pommit

Bet365

WBA – Aston Villa

2

3,90

22:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.