Lähtökohdat ovat hyvät, mutta miten ManU pystyy käsittelemään valtavien menestysodotusten sekä hurjan kreikkalaisyleisön paineen? 

Olympiakos – Manchester UnitedTiistai 25.2.2014 kello 21:45Karaiskakis Stadium – Ateena, KreikkaYLE TV2

Olympiakos on ollut hurjassa vireessä kotimaan sarjassaan sekä varsinkin kotikentällään Karaiskakis Stadiumilla. Kaikki sarjat huomioiden kreikkalaiset ovat hävinneet kotimaan kamaralla vain syyskuussa PSG:lle. 25 edellistä kotiottelua ovat tuoneet yhden tasapelin, yhden tappion ja 23 voittoa! Fanaattinen kotiyleisö tulee laittamaan tänäänkin ManU:n ahtaalle. Unitedin kausi Valioliigassa on ollut täysi pannukakku ja on selvää, että putoaminen Olympiakosia vastaan Mestarien liigassa tietäisi päävalmentaja David Moyesille monon kuvaa takamukseen.

Valtavien paineiden ja menetysodotusten alla taisteleva ryhmä lähtee tämän illan otteluun kuitenkin hyvistä asetelmista. Loukkaantumiskierre on selätetty ja vain Chelseasta hankittu Juan Mata on poissa normaalista avauksesta. Viikonloppuna englantilaiset kaatoivat Crystal Palacen vieraissa 0-2 sekä Wayne Rooneyn että Robin van Persien maalatessa.

Isännät joutuvat otteluun ilman ykköshyökkääjä Javier Saviolaa, joka vie huomattavasti hyökkäystehoja ateenalaisilta. Vahvan kotiedun myötä selvästi laadukkaampi ManU on kuitenkin vain niukka suosikki. Moyesin ryhmälle kelvannee tasapelikin vaikeasta vierasottelusta, joten ottelusta saattaa muodostua varsin vähämaalinen. Paras idea kertoimien puolesta on pelata tasoituksella hurjan kotiyleisön kannustamaa Olympiakosia.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Olympiakos

X

ManU

1X2

3,75 Unibet

3,30 UnibetBet365

2,20 Bet365William Hill

Olympiakos +1

1,70 Bet365 Betsafe Betsson

4,00 Unibet

4,25 Nordicbet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,22 ComeOn

 

Alle: 1,70 Betsson

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Olympiakos +1 1,70 ComeOn