Pelicans – Kärpät: Pelicans kärsii useista avainmiesten poissaoloista. Kärpät on muutenkin jo ylivertainen materiaalin puolesta – tasoitusta ei tarvitsisi antaa. Pelicansin edellinen esiintyminen Jokereita vastaan oli ala-arvoinen ja jos sama laulu jatkuu, juhlii Lahdessa Kärpät.

HIFK – JYP: Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten edellisen kerran, jolloin Hurrikaaniryhmä oli 4-2 parempi. JYP on materiaalilta sen verran parempi, että saa vieraissakin niukan suosikin aseman. Nordicbet on nyt kääntänyt kelkan meidän ajatustamme vastaan, emmekä hyväksytä tätä ilman betsiä.

Zenit – At. Madrid: Atletico on materiaaliltaan parempi, mutta ollut Mestarien liigassa niin ylivoimainen, ettei sillä enää ole panosta pelissä. Pikku loukkaantumisista kärsivä ryhmä varmasti lepuuttaa avainmiehiään tänään. Zenit taistelee elämästä ja kuolemasta. Sen kotikenttä on vaikea paikka pelata, varsinkin marraskuun kylmyydessä – motivaatiobetsin paikka!

Ilves – TPS: Nyt kertoimien tarjoajat ovat pahasti ylireagoineet Ilveksen kahteen voittoputkeen ja TPS:n tappioputkeen. TPS on materiaaliltaan parempi ja vaikka Ilveksen kotietu tasoittaa lähtökohtia, on kerroin aivan liikaa – vastassa on hei ILVES!

Pitkävetovihjeet tiistai 26.11.2013

Illan Pankit

Bet365 William Hill

Pelicans – Kärpät

2

1,90

18:30

Nordicbet

HIFK – JYP

2

2,55

18:30

Bet365 Sportingbet

Expekt

Zenit – At. Madrid

1

2,15

19:00

Illan Pommit

Nordicbet

Ilves – TPS

2

3,80

18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.