Milan joutuu Celtic Parkin mylvintään – pääseekö Pukki kentälle?

Celtic – AC MilanTiistai 26.11.2013 kello 21:45Celtic Park – Glasgow, SkotlantiMTV Max Sport 2

Milan voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen täysin vajaamiehisenä 2-0. Milanolaisten peli ei kuitenkaan ole missään vaiheessa vielä täysin vakuuttanut – Serie A on menossa täysin penkin alle. Celtic on H-lohkossa vain kaksi pistettä Milania perässä ja voittamalla tänään muuttuisi kaikki aivan päälaelleen. Isäntien tilanne on kuitenkin huolestuttavampi, sillä päätösottelussa joukkue saa vastaansa Barcelonan vieraissa.

Suomalaisten kannalta mielenkiintoisin seurattava ottelussa on totta kai Celticin hyökkääjä Teemu Pukki. Pukin ura Skotlannissa ei kuitenkaan ole lähtenyt lentoon ja peliaika illan ottelussa saattaa olla tarkalla.

Milan on selvästi parempi materiaalinsa puolesta ja vieraissakin niukka suosikki. Ottelusta on luvassa varsin vähämaalinen, mutta koska Celticin on pakko hakea vain voittoa, on repsahtamisvaara totta kai olemassa. Rossonereilla on ollut ongelmia vieraspelaamisessa, kotonaan joukkue on pelannut ajoittain jopa siedettävästi.

Nyt Milan pääsee kuitenkin pelaamaan omilla vahvuuksillaan, koska tasapelikin kelpaa vierailijoille. Joukkue voi antaa Celticin puskea puolustusmuuriin ja iskeä vastahyökkäyksistä. Taitavia targetpelaajia Milanilla riittää, vaikka useita tähtinimiä onkin edelleen lasaretin puolella. Ottelun kerrointarjonta ei juuri herätä minkäänlaisia pelihaluja, mutta jos pakko olisi jotain veikata menisi rahat tasapelille. Vähämaalisessa kamppailuissa tasapelin riski kasvaa ja tulos kelpaisi puolustuskannalla otteluun lähtevälle suosikillekin varmasti: X 3,35 Nordicbet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat: 

Pelimuoto:

Celtic

X

Milan

1X2

3,00 bet365

3,35 Nordicbet

2,60 bet365

Celtic -1

6,85 Betsson

4,65 Betsson

1,40 Nordicbet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,15 Betsson/ William Hill

 

Alle: 1,75 Nordicbet

Elmoorin pelivalinta: X 3,35 Nordicbet