Jääkö viime kauden Mestarien liiga finalisti ulos pudotuspeleistä?

Borussia Dortmund – SSC NapoliTiistai 26.11.2013 kello 21:45Westfalenstadion – Dortmund, SaksaYLE TV2

Dortmund lähtee otteluun kolme peräkkäistä tappiota niskassaan. Joukkue hävisi todella tärkeän Bundesliigan kamppailun viikonloppuna Bayernille ja edellinen Mestarien liiga kamppailu päätyi kotona 0-1 tappioon Arsenalille. Tilanne kotijoukkueen kannalta alkaa olla tukala, sillä matkaan jatkopaikkaan ja vierailija Napoliin jo kolmen pisteen verran. Napoli lähtee otteluun myös tappiot alla, kun reilu viikko sitten Juventus oli parempi 3-0 ja viikonloppuna joukkue koki shokkitappion kotonaan Parmalle 0-1.

Isännät joutuvat lähtemään otteluun varsin vajaamiehisenä. Molemmat topparit Nikita Subotic sekä Matt Hummels ovat poissa, kuten myös Ilkay Gündogan ja Marcel Schmelzer. Vaikka pitkäaikaispotilas Lukasz Piszczek palasi Bayernia vastaan kentälle, hän on pelannut vasta reilun kymmenen minuuttia, eikä todellisesta pelikunnosta ole mitään takeita. Dortmundilla ei yksinkertaisesti enää riitä puolustajat. Kotijoukkueen repalainen puolustus saattaa joutua tänään vielä suuriin ongelmiin vieraiden kanssa.

Dortmundin on pakko ottaa kamppailusta voitto mikäli se mielii jatkopeleihin. Putoaminen lohkovaiheessa olisi katastrofi viime kauden finaalijoukkueelle. Dortmundin pakottava tarve hakea voittoa nostaa selvästi ottelun maaliodotusarvoa. Hyökkäyspeli kotijoukkueella on kuitenkin ollut viime ajat ongelmissa ja tehottomuus on ollut kaiken kuva.

Dormund on todella vahva kotonaan, mutta viime aikojen tehottomuusongelmat sekä puolustuspään jäätävät loukkaantumisongelmat tasaavat lähtökohtia. Kun Dormundin on pakko hyökätä alusta asti jää Napolille tilaa vastahyökkäyksiin. Kotisuosikki ei missään nimessä herätä täyttä luottamusta ja vieraspommit kiinnostaa: 5,80 Betsson.

 

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat: 

 

Pelimuoto:

Dortmund

X

Napoli

1X2

1,65 bet365

4,20 bet365

5,80 Betsson

Dortmund -1

2,60 William Hill

4,00 Betsafe

2,40 Sportingbet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,57 bet365

 

Alle: 2,45 Betsson/ Sportingbet

Elmoorin pelivalinta:Napoli 5,80 Betsson