49ersin palaa heikosti puolustavan Redskinsin kustannuksella takaisin voittojen tielle?

Washington Redskins (3-7) – San Francisco 49ers (6-4)

Maanantai-tiistai välinen yö 26.11. kello 03:40

FedExField – Landover, Maryland

Nelonen Pro 2 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

San Francisco 49ers on vakaasti matkalla kohti pudotuspelejä kuudella voitolla ja neljällä tappiollaan, mutta täyttä potentiaalia joukkueesta ei ole vielä ulosmitattu. Tämän illan otteluun vieraat tulevat kahden ottelun tappioputkessa, kun sekä Saints että Panthers olivat parempi. Myös kotijoukkue on kahden ottelun tappioputkessa hävittyään Eaglesille sekä Vikingsille. Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen on syksyltä 2011, jolloin 49ers oli parempi lukemin 11-19.

Seuraa heitä:

Redskins-puolustaja London Fletcher on pelannut NFL-taso huomioon ottaen massiivisen pitkän uran. Puolustaja on edelleen aivan loistavassa kunnossa ja pystyy lyömään kiilaa 49ers-hyökkäyksen väliin.

Ottelun kulmakivet:

49ers-hyökkäys ei ole tänä vuonna parhaimmillaan, mutta puolustus on timanttia. Täytyy myös ottaa huomioon, että kahtena edellisviikkona San Francisco on joutunut hyökkäämään todella vahvoja puolustuksia vastaan: Saints ja Panthers. Vierailta löytyy muun muassa keskushyökkääjä Frank Gore joka pystyy yksin haastamaan kenet tahansa puolustuksen.

Redskins puolustus on käynyt selviytymistaistelua koko kauden. Joukkue on päästänyt eniten pisteitä koko NFC-konferenssissa. Kotijoukkueen puolustamisessa ei tunnu olevan välillä päätä eikä häntää ja tällaista ryhmittymää vastaan 49ersin pelinrakentaja Colin Kaepernick osaa kyllä ottaa ajan ja tilan hallintaansa.

Arvio & pelivihje:

Vahvasti puolustavan 49ersin ottelut ovat usein päätyneet vähämaalisiksi, mutta toisaalta Redskinsin säälittävä puolustuksen johdosta ottelun määlimäärä saattaa revetä. Vierailijajoukkue on materiaalin puolesta niin paljon edellä, että kaikki muu paitsi 49ersin voitto olisi ihme. Kertoimet varsinkin pikkutasoituksella ovat mielekkäitä ja osuva 49ers -3,5 kelpaa peleihin: 1,80 Betsafe.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Ravens

Packers

12

2,90 Expekt

1,46 Betsson/Betsafe

Redskins +3,5

2,02 Betsson/Betsafe

1,80 Betsson/Betsafe

Yli/alle 47,5

Yli: 1,95 Bet365

Alle: 1,91 Betsson/Betsafe

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: 49ers -3,5 1,80 Betsson/Betsafe