Tauolta palattiin maltillisella tappiolla, kun JYP tuhrasi voittonsa kolmannessa erässä Ässiä vastaan. Päivän pankiksi tituleerattu Lukko (1,86) sen sijaan piti.

HIFK – Kärpät:

Kärpät joutui eilen Lappeenrannassa pinteeseen, mutta maalivahti Tomi Karhusen loisto-ottelu, SaiPan tehottomuus ja onni toivat oululaisille voiton. IFK sai loistavia uutisia alkuviikosta, kun Juuso Puustinen palaa petopaitojen kokoonpanoon. Toni Söderholmin tilanne on edelleen auki, kuten myös pitkäaikaispotilas Matti Kuparisen, mutta muuten paketti on kasassa. Kärpät joutuu tulemaan runkosarjan lopun toimeen ilman olympiapronssia voittanutta Juha-Matti Aaltosesta. Tämä syö varsinkin joukkueen ylivoimapelistä paljon.

Kärpät on laadukkaampi kokonaisuus, mutta koti- ja lepoetu kääntää kelkkaan isäntien suuntaan. Raimo Summasen suojatit ovat tämän vuoden puolella pelanneet loistavasti Kärppiä vastaan ja edellinen kohtaaminen Helsingissä merkattiin IFK:lle 4-2. Betsson* tarjoaa kotivoitosta pientä ylikerrointa, joka kannattaa napata lapulle: IFK 3,00 Betsson.

Jokerit – TPS:

Jokerit ailahteli reilusti ennen olympiataukoa. Suurin syy tähän löytyy hyökkäyspään kapeudesta – vain Teuvo Teräväisen johtama ykköskentällinen pystyy vaaralliseen hyökkäyspään pelaamiseen. Teräväisen avut tulevat parhaiten esiin ylivoimapelissä, jota nuorukainen ohjailee kuin maailman omistaja.

Narrien puolustus- ja maalivahtipeli ovat niin korkealla tasolla, että tyhjennysmyynnin järjestänyt TPS tuskin saa montaa maalia aikaiseksi. Isännät lähtevät kotiedun myötä otteluun jättisuosikkina, mutta kertoimet ovat painettu niin pohjiin, ettei pelaaminen tunnu mielekkäältä. Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

HIFK – Kärpät

1

3,00 Betsson