UCL-ennakko & -pelivihjeet:

Galatasaray SK - ChelseaKeskiviikkona 26.2.2014 kello 21:45Türk Telekom Arena - Istanbul, TurkkiMTV Sport 1

Istanbuliin matkaa aivan toisen tason Chelsea, mitä saimme nähdä Mestarien liigan alkulohkon kamppailuissa. Siniset ovat parantaneet peliään kuin sika juoksuaan ja nousseet sille tasolle, mitä ennen kauden alkua odotimmekin. Jose Mourinhon suojatit ovat nousseet Valioliigan mestarisuosikiksi numero yksi ja varsinkin hyökkäyspelaaminen on nostanut tasoaan kauden mittaan - puolustushan Mourinhon joukkueilla on poikkeuksetta kunnossa.

Galatasaray on pelannut Turkin pääsarjassa jo kuukauden ilman tappioita, mutta Mestarien liigan alkulohkossa kävi nopeasti selväksi, että peräpää on varsin haavoittuvainen Euroopan huippujoukkueita vastaan. Hyökkäyspäästä istanbulilaisilta löytyy riittävästi laatupelaajia. Mielenkiintoisin seurattava on totta kai Didier Drogba, jolle arpa toi vastaan entisen seuran sekä valmentajan. Drogballa on varmasti polttava halu onnistua sekä Chelseaa että Mourinhoa vastaan.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun hyvistä lähtökohdista, kun suurempia loukkaantumishuolia ei ole ja alta löytyy 1-0 kotivoitot lauantaisista kansallisten sarjojen otteluista. Isännät pelasivat kuuman kamppailun Besiktasin kanssa, kun taas Chelsea väänsi äärimmäisen tasaisesta kamppailusta pisteet Evertonin saavuttua vieraisille.

Lontoolaisten materiaali on selvästi isäntiä vahvempi ja vieraissakin joukkue on selvähkö suosikki. Pudotuspelien ensimmäisistä osista muodostuu usein vähämaalisia, kun kotijoukkue pelkää vierasmaalin antamista. Galatasarayn peli on muuttunut verrattain puolustavampaan suuntaan italialaisluotsi Roberto Mancinin astuttua ruoriin. Chelsea-hyökkäys on kuitenkin niin laadukas Galan peräpäähän verrattuna, että tiukasta puolustusmuodostelmasta nopeasti vastaiskuilla iskevän Chelsean parin maalinkaan voitto ei olisi jymypaukku; Chelsea 2,05 Bet365*.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Galatasaray

X

Chelsea

1X2

4,20 William Hill

3,40 bet365Unibet

2,05 bet365

Galatasaray +1

1,80 WilliamHill bet365 Nordicbet

3,90 Unibet

3,85 Betsafe Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,30 ComeOnExpekt

 

Alle: 1,70 Betsson

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Chelsea 2,05 bet365