Maanantaina SaiPan ote herpaantui ensimmäistä kertaa tässä pudotuspelisarjassa. Lappeenrantalaiset olivat täysin ulapalla ottelun alun ja alkoivat turhaan odotella päätössummeria ottelun päätöserässä. JYP ei kuitenkaan pystynyt kapitalisoimaan alun otettaan maalien muodossa, vaikka ylivoima-aikaakin joukkue sai reilusti. Ottelun lopulla SaiPa-maalilla seisoi muuri nimeltä Jussi Markkanen, joka hoiti hurrikaanipaitojen rypistelyt. SaiPalle ottelu oli loistava opetus pudotuspelimaailman karuudesta, hetkeksikään ei saa nukahtaa. JYPiä ajatellessa täytyy vain ihmetellä, miten joukkue ei haistanut verta ja käyttänyt tilannetta hyväkseen. Pari vuotta sitten JYP olisi johtanut Lappeenrannan ottelua ensimmäisen erän jälkeen 0-3.

SaiPa sai taas uuden kokemuksen ja voimavaran jatkoon maanantain kotivoitosta. Lappeenrannassa tuskin paukutellaan henkseleitä, mutta katkaisupeleissä on silti aina omat haasteensa. JYP ei ole vieläkään helppo kaadettava. Pirullinen jyväskyläläisryhmä ei kuole ensimmäisestä, toisesta tai kolmannestakaan iskusta.

JYPin kausi on kuitenkin ollut täyttä vuoristorataa ja Lappeenrannan ottelussa vaikutti, ettei joukkue enää edes halua jatkoon. SaiPa tyrkytti JYPille voittoa, mutta se ei kelvannut hurrikaanipaidoille. Usko jatkopaikkaan on Jyväskylässä horjumassa, ellei kaikonnut kokonaan. SaiPa haluaa ja uskoo enemmän. Jos Sputnikit eivät lankea klassiseen katkaisupelin puhallukseen, päättyy sarja Jyväskylässä tänään: SaiPa 2,75 Bet365.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

JYP

X

SaiPa

1X2

2,40 Betsson Expekt

3,85 Nordicbet

2,75 Bet365

Moneyline

1,80 Betsson Unibet

 

2,10 Bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,02 Unibet

 

Alle: 1,81 ComeOn

Elmoorin pelivalinta: SaiPa 2,75 Bet365