HPK:ta käy jopa hieman sääliksi. Ryhmä on lyönyt Kärpät kolme kertaa peräkkäin todella ahtaalle, mutta se ei vaan riitä. Nyt joukkue on mahdottoman tehtävän edessä, sillä neljästi putkeen hämeenlinnalaiset eivät Kärppiä voita.

Edellisen ottelun hahmo on helppo nostaa esiin: kaksi maalia iskenyt Juha-Matti Aaltonen oli aivan ilmiömäisellä pelipäällä. Aaltosen juonikkuus ja liike aiheuttivat Kerholle harmaita hiuksia läpi ottelun. Aaltosen elekieli kertoi nopeasti, että mies nauttii tällä hetkellä pelaamisesta. Eikä tämä tiedä hyvää Kerholle. Muuten Kärppien hyökkäyspeli oli jopa kehnoa, kun katsoo minkälainen nimilista sieltä löytyy. Aaltosen virtuoosimaiset otteet peittivät allensa paljon heikkoa Kärppä-pelaamista.

Paljon karvaammalla tavalla ei voi enää hävitä pudotuspeliottelua, mitä HPK Oulussa. Kahdesti johtoasemansa menettänyt ja jatkoajalla taipunut Kerho on keskiviikkona kovan paikan edessä. Fyysisesti joukkue alkaa olla jo väsynyt, eikä kolmen näin tiukan tappion jälkeen ole enää helppo ladata akkuja uudestaan neljänteen peliin.

Katkaisupelit ovat aina oma maailmansa. Kärpät on kuitenkin täynnä rutinoituneita pudotuspelikävijöitä. Joukkue tietää, kuinka tärkeitä ylimääräiset lepopäivät pitkässä playoffs-saagassa ovat. Oulussa halutaan laittaa sarja poikki heti. HPK sai ladattua täyden lastillisen vielä Ouluun, mutta nyt vain kotiyleisö ja silkkaa hulluus pitää Kerhon energiatasoja ylhäällä. Hämeenlinnalaiset ovat pelanneet upean kevään, mutta se ikävä kyllä päättyy tänään: Kärpät 1,95 Expekt.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

HPK

X

Kärpät

1X2

3,60 Bet365

4,03 ComeOn

1,95 Expekt

Moneyline

2,60 Bet365 Betsson

 

1,55 Sportingbet

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,20 ComeOn

 

Alle: 1,73 Sportingbet

Elmoorin pelivalinta: Kärpät 1,95 Expekt