Lukko teki maanantaina valtavan määrän virheitä kotihallissaan ja otti aivan liian paljon jäähyjä. Bluesin ensimmäinen osuma syntyi siirretyn rangaistuksen aikana, kolme seuraavaa ylivoimalla ja viimeinen alivoimalla. Lukon ylistetyt kärkimiehet olivat ottelussa täysin pihalla. Kysyä sopii myös, missä menee raumalaisyleisö, sillä halli oli kolmannessa puolivälierässä taas tyhjä! Ensimmäisessä ottelussa (perjantai-ilta) Äijänsuolle oli vaivautunut 4023 katsojaa. Maanantaina paikalla oli vaivaiset 3604 silmäparia. 3168 asukkaan Vimpelissä käy enemmän väkeä keskiverto runkosarjaottelussa katsomassa pesäpalloa...

Jos on raumalaisyleisöllä potentiaalia parempaan, niin on Lukollakin. Joukkue ei ole päässyt Bluesia vastaan vielä sille tasolle, mitä se esitti runkosarjan loppupuolella. Virheet ja jäähyt syövät peliä - otteista puuttuu rentous ja rauhallisuus.

Blues on ottanut pienen yliotteen fyysisyydellään. Lukon alemmat kentälliset pärjäävät painissa espoolaisille, mutta tähtimiehet eivät. Sinipaidat pelaavat hurjalla sydämellä, väkivaltaisesti, eivätkä anna tuumaakaan periksi. Tämä on syönyt Lukon tähtimiesten pelihalut. Jerry Ahtolan tällainen pelityylin muutos on sen sijaan vain sytyttänyt kaikkien aikojen lentoon. Bluesin kaikki neljä kentällistä on luotu taistelemaan barbaarin lailla, joten Ahtolan lisäksi muidenkin raumalaisten on laitettava sotahaarniska päälle tai muuten tulee lähtö.

Sarjassa on nähty valtavasti maaleja tähän asti. Silti, lähtökohtaisesti ottelu on edelleen vähämaalinen. Kotiedulla ei ole kolmessa ensimmäisessä ottelussa ollut merkitystä, mutta Blues saa silti siitä edun tämän illan kamppailuun. Blues on ollut vahvempi, mutta Lukolla on valtava määrä potentiaalia takataskussaan. Lukon pitää vain kääriä hihat, niin me käärimme rahat: Lukko 2,85 Betsafe/Betsson/Unibet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Blues

X

Lukko

1X2

2,35 Sportingbet

3,88 ComeOn

2,85 BetsafeBetsson Unibet

Moneyline

1,80 Sportingbet

 

2,15 Bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,00 Nordicbet

 

Alle: 1,85 ComeOn

Elmoorin pelivalinta: Lukko 2,85 Betsafe/Betsson/Unibet