Oakland Raiders – Pittsburgh Steelers: Raiders on yksi NFL:n huonoimpia ryhmiä. Steelersin alkukausi oli vaisu, mutta joukkue on pikkuhiljaa heräämässä taistoon: tästä osoituksena muun muassa edellisviikon voitto hallitsevasta mestarista, Ravensista. Vieraissakin Steelers on selvä suosikki kamppailuun.

Colorado – Winnipeg: Tulokaskauttaan valmentava Patrick Roy on saanut Avalanchen valtavaan iskuun: joukkue on hävinnyt vain kerran tällä kaudella! Winnipeg on materiaaliltaan perässä kotijoukkuetta ja vieraissa selvä altavastaaja.

Minnesota Vikings – Green Bay Packers: Packers on kärsinyt loukkaantumisista, mutta pelinrakentaja Aaron Rodgers pystyy koviin tekoihin vajaammallakin hyökkäysosastolla. Vikings on täysin yhden miehen, Adrian Petersonin varassa ja Packers lähtee vieraissakin jättisuosikkina otteluun.

Arizona Cardinals – Atlanta Falcons: Falconsin alkukausi ei ole ollut suurta juhlaa, mutta vierasjoukkue on varsinkin hyökkäyksen osalta selvästi kotijoukkuetta edellä. Falconsin on lähes pakko voittaa ottelu, jotta haaveet pudotuspeleistä säilyy ja kerroin kelpaa peleihin.

Florida – Tampa Bay: Lighting on napannut viidestä viime ottelusta neljä voittoa, Panhers sen sijaan yhden. Tampa on materiaaliltaan parempi ryhmä, eikä Miamin paikallistaistossa voi kotiedulle antaa normaalia arvoa. Vieraskerroin maistuu!

Pitkävetovihjeet sunnuntai 27.10.2013

Illan Varmat

Betsson Betsafe

Oakland Raiders – Pittsburgh Steelers

2

1,74

22:05

Bet365

Colorado - Winnipeg

1

1,80

02:00

Betsson Betsafe

Minnesota Vikings +6,5 – Green Bay Packers

2

1,70

02:30

Illan Pankit

Betsson Betsafe

Arizona Cardinals – Atlanta Falcons

2

2,18

22:05

Nordicbet

Florida – Tampa Bay

2

2,40

23:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.