Selviääkö Falconsin hyökkäyksen linja Cardinalsin paineesta?

Arizona Cardinals – Atlanta Falcons

Sunnuntai 27.10.2013 kello 22:05

University of Phoenix Stadium – Glendale, Arizona

Nelonen Pro 1 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Cardinals on avannut kauden kolmella voitolla ja neljällä tappiolla. Kaikki tappiot ovat tulleet sarjan kärkipään joukkueille: Seahawks, 49ers ja Saints. Falcons on pelannut ottelun vähemmän ja voittanut kuudesta pelistä vain kaksi. Vierasjoukkueen alkukausi on siis mennyt reilusti alle odotusten ja tänään tulee ehdottomasti napata voitto taskuun.

Kokoonpanot:

Cardinals-hyökkääjä Rashard Mendenhallin pelaaminen illan ottelussa on epävarmaa. Jos näin on, kannattaa seurata tulokaspelaaja Andre Ellingtonia Cardinalsilta, sillä Mendenhallin poissaolo nostaisi huimasti Ellingtonin vastuuta. Falcons on kärsinyt koko alkukauden valtavasta loukkaantumiskierteestä. Tänäänkin poissa on ainakin Roddy White ja Jason Snelling, mutta Steven Jackson saattaa tehdä paluun kentälle.

Ottelun kulmakivet:

The Cardsin pelinrakentaja Carson Palmer ei ole vielä vakuuttanut tällä kaudella. Palmerin tulee pelata tänään palloa nopeammin eteenpäin ja monipuolisemmin, sillä Falcons-puolustus tulee tänään aika-ajoin läpi kotijoukkueen hyökkäyksen linjasta. Palmer on sortunut lukuisiin syötönkatkoihin johtaneisiin heittoihin tällä kaudella, eikä interit olisi yllätys tänäänkään. Palmerin ykköskohde on laitahyökkääjä Larry Fitzgerald, joka kuuluu sarjan aivan kuumimpaan kärkeen.

Falcons-QB Matt Ryan sen sijaan luottaa Julio Jonesiin ja Tony Gonzalesiin. Taustatukea tälle kolmikolle löytyy reilusti ja vieraiden hyökkäystä voi pitää todella monipuolisena. Huolta Falconsille sen sijaan aiheuttaa hyökkäyksen linja, joka ei ole missään nimessä onnistunut Ryanin suojelemisessa. Cardinalsin veteraanipuolustaja John Abraham on kerännyt urallaan 124 säkitystä ja 46 pallonmenetykseen johtanutta taklausta. Ei olisi ihme, jos Abraham keräisi tänään näihin tilastoihin pari merkintää lisää.

Arvio & pelivihje:

Falconsin alkukausi ei ole ollut suurta juhlaa, mutta vierasjoukkue on varsinkin hyökkäyksen osalta selvästi kotijoukkuetta edellä. Falconsin on lähes pakko voittaa ottelu, jotta haaveet pudotuspeleistä säilyy ja kerroin kelpaa peleihin: 2,18 Betsafe/Betsson.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Cardinals

Falcons

12

1,75 Nordicbet

2,18 Betsafe/Betsson

Cardinals -4,5

2,40 Betsafe

1,58 Betsafe/Betsson

Yli/alle 46,5

Yli: 2,00 Bet365

Alle: 1,91 Betsafe/Betsson/Sportingbet

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Falcons 2,18 BetsafeBetsson