Colin Kaepernick on pääsemässä vireeseen, eikä se tiedä hyvää Jaguarsien puolustukselle.

Jacksonville Jaguars – San Francisco 49ers

Sunnuntai 27.10.2013 kello 19:00

Wembley Stadium – Lontoo, Englanti

Nelonen Pro 1 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

49ers on avannut kauden takerrellen, mutta tämä ei tiedä Jaguarseille hyvää, päinvastoin. Kun 49ers on kokenut jo kaksi tappiota, eikä peli ole vielä ollut aivan uomissaan, ei joukkueella ole varaa löysäilyyn Jaguarseja vastaan. Se tarkoittaa lähes varmaa tappiota, NFL:n huonoimmalle joukkueelle, joka on tähän mennessä hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan.

Seuraa heitä:

49ersin keskushyökkääjä Frank Gore on ollut hyvässä iskussa alkukauden. Jaguarseilta löytyy sarjan huonoin juoksupuolustus, joten Gore saattaa iskeä tänään murhaavat tilastot kehään. Jaguarseilta kannattaa seurata myös keskushyökkääjää: Maurice Jones-Drew on joukkueen harvoja valopilkkuja. MJD:llä on vielä mahdollisuudet nostaa osakkeitaan, jotta ennen siirtorajaa joku seura pelastaisi hänet kaappaamalla pois NFL:n synkimmästä kehdosta: Jacksonvillestä.

Ottelun kulmakivet:

49ersin pelinrakentaja Colin Kaepernick on pikkuhiljaa pääsemässä omalle tasolleen, eikä se tiedä hyvää Jaguaareille. Kaerpernick oli todella vahvassa iskussa viime viikolla kovaa Titans-puolustusta vastaan. Tänään vastus ei ole lähelläkään samaa ja varsinkin Jaguarsin juoksupuolustus on ollut surkeaa. Kaepernick luottaa keskushyökkääjä Frank Goreen, mutta pystyy itsekin juoksemaan pallon kanssa.

San Franciscon puolustus on yksi sarjan tiukimpia, eikä Jaguarsien laitahyökkääjille ole tiedossa helppo ilta. Nimellisen kotijoukkueen hyökkäyksen linja on ollut sarjan huonoimpia, eikä tänään olisi ihme vaikka Jaguars jäisi täysin ilman touchdownia.

Erikoista: Siirtorajan lähestyessä Jaguarsin pelaajilla varmasti lepää toivo uudesta tulevaisuudesta. Ainakin Drew-Jonesin sekä Jason Babinin on huhuttu vaihtavan maisemaa. Miten pelaajiin vaikuttaa siirron mahdollisuus? Varmasti jokainen pelaaja haluaa juuri nyt pois Jacksonvillestä, joten keskittyvätkö poishuhutut pelaajat vain omaan tekemiseen pedatakseen parempia mahdollisuuksia siirrolle?

Arvio & pelivihje:

49ers on jättisuosikki otteluun ja Jaguarsien voitto olisi ihme. San Franciscon puolustus on sillä tasolla, että Jaguars saattaa jäädä kokonaan ilman touchdownia ja potkumaalietäisyydelle pääseminenkin saattaa osoittautua vaikeaksi. Tämä vähentää ottelun maaliodotusarvoa huomattavasti ja paras pelikohde on alle 40,5 pisteestä tarjottu 1,91 BetsafeBetsson

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Jaguars

49ers

49ers -7,5

2,85 bet365

1,31 bet365

49ers -14,5

1,93 Betsafe/ Betsson/ Nordicbet

1,91 Unibet/ Sportingbet

Yli/alle 40,5

Yli: 1,95bet365/ Unibet

Alle: 1,91 Betsafe/Betsson

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Alle 40,5 1,91 Betsafe / Betsson