Chievo – Fiorentina: Chievo on neljän ottelun tappioputkessa ja voittanut kauden aikana vain yhden ottelun. Fiorentina on ollut täysin hurjana viime ajat, niin vieraissa kuin kotonakin. Edelliskierroksella joukkue jyräsi Juventuksen puolustuksen 4-2. Vieraat ovat materiaalin puolesta selvästi Cataniaa edellä ja vieraissakin suosikkeja.

Sunderland – Newcastle: Todella kuuma taisto. Tyne-Wear Derby kuuluu Valioliigan tunteikkaimpiin kohtaamisiin. Sunderland on avannut kautensa todella vaisusti, mutta jos joukkue johonkin syttyy, niin tähän kotipeliin. Newcastlen puolustus on ollut käsittämättömän heikkoa koko kauden, vaikka hyökkäys on ollut priimaa. Kuumassa Derbyssä saatetaan nähdään reilusti maaleja!

Monaco – Lyon: Isolla rahalla kasattu Monacon tähtisikermä on pelannut kauden tappioitta. Lyon sen sijaan on alisuorittanut pahasti, eikä joukkue ole päässyt lähellekään omaa tasoaan. Monaoo on parempi joukkue ja paremmassa iskussa joukkue on kotonaan jättisuosikki.

Chelsea – Manchester City: Molemmat ovat päässeet hyvään vireeseen niin Valio- kuin Mestarien liigassakin. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja kotietu tekee Chelseasta suosikin. Citystä tarjotaan kuitenkin sellaista kerrointa, että vierasvoitto on pakko nostaa peleihin!

Pitkävetovihjeet sunnuntai 27.10.2013

Päivän Varmat

WilliamHill

Chievo - Fiorentina

2

2,10

16:00

Betsson

Sunderland – Newcastle yli/alle 2,5

yli

1,84

15:30

Bet365 ComeOn WilliamHill

Monaco – Lyon

1

1,50

18:00

Päivän Pommit

Bet365

Chelsea – Man City

2

3,25

18:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.