Juventus on ajanut itsensä suunnattomiin ongelmiin – nyt on aika palauttaa torinolaisten kunnia.

Juventus FC – FC Kööpenhamina Keskiviikkona 27.11.2013 kello 21:45Juventus Stadium – Torino, ItaliaMTV Max Sport 2

Juventus pelasi edelliskierroksella 2-2- tasapelin Real Madridin kanssa. Entinen Euroopan mahtijoukkue on kuitenkin tukalassa asemassa B-lohkon viimeisenä! Aivan eri kaliiperin seuratoiminnalla höystetty torinolaisseura on kerännyt pisteen vähemmän kuin Galatasaray ja illan vierailija FC Kööpenhamina! Tanskalaisseura jatkoi vahvoja kotiesiintymisiään edellisellä kierroksella kun turkkilaisvieras Galatasaray kaatui 1-0.

Ei tarvitse erikseen mainita, että lohkosta jatkoon pääsemisen kannalta, kyseessä on elintärkeä ottelu. Ikävä kyllä, yhtä itsestäänselvää taitaa olla illan voittaja. Vaikka Juven pelit Euroopan kentillä eivät ole vielä täysin vakuuttaneet, on se ollut Serie A:ssa - ja varsinkin kotonaan - äärimmäisen vahva. Materiaaliero joukkueiden välillä on megalomaaninen, eikä oikeastaan mikään muu kuin kotijoukkueen totaalinen henkinen romahdus voi viedä kotivoittoa torinolaisilta.

Juventuksen runkopelaajat ovat kuitenkin äärimmäisen kokeneita pelimiehiä, jotka ovat menestyneet niin seura- kuin maajoukkuetasolla, eikä heitä luultavasti jännitä hevon *****akaan joku --tanan tanskalaisen lilliputin vierailu.

Antonio Conten suojatit ovat päässeet juoneen kiinni, eikä joukkue ole hävinnyt edelliseen kuuteen otteluun. Jos Conte ja Juventus tänään pupeltavat Kööpenhaminaa vastaan, voidaan sitä pitää seuran ja koko italialaisen jalkapalloilun häpeän päivänä numero uno. Kerroinvertailussa ei ole sen suurempaa hämminkiä, joten järkevimmät betsit löytyvät todella osuvista isäntien menestyksistä: Juventus -1 ja Juventus -2

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Juventus

X

FC Kööpenhamina

1X2

1,14 bet365

9,25 Unibet

23,00 Betsafe Betsson bet365 Sportingbet

Juve -1

1,47 Betsson

4,60 William Hill

6,50 William Hill

Juve -2

2,25 Nordicbet

4,00 Nordicbet

2,75 Betsafe bet365 Sportingbet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,50 Nordicbet Betsson

 

Alle: 2,62 William Hill

Elmoorin pelivalinta:Juventus -1 1,47Betsson