Varmistaako Sami Hyypiän Leverkusen jatkopaikan Manchester Unitedin kustannuksella?

Bayer 04 Leverkusen – Manchester UnitedKeskiviikkona 27.11.2013 kello 21:45BayArena – Leverkusen, SaksaMTV Max Sport 1

Leverkusen pelaa upeaa kautta: joukkue on Bundesliigassa toisena ja henkittää vain neljään pisteen päässä väkivahvasta Bayernista. Mestarien liigassa Bayerin lääketehtaan kasvatit ovat toisena, pisteen illan vastustajaa Manchester Unitedia perässä. Shakhtariin on kaulaa kaksi pistettä, ja kun Shakhtar sekä ManU kohtaavat päätöskierroksella vastakkain, voisi Leverkusen sinetöidä voitolla tänään jatkopaikkansa. Molemmilla on alla 0-0 tasapelit edellisistä UCL-taistoista, mutta keskinäinen kohtaaminen Old Traffordilla oli todella vauhdikas, kun manchesteriläiset kepittivät Leverkusenia peräti 4-2.

Kotijoukkue pääsee otteluun ilman sen suurempia poissaoloja, mutta runsaasti maaleja latoneen Sidney Samin pelaaminen ottelussa on epävarmalla pohjalla. Vieraille sen sijaan aiheuttaa harmaita hiuksia Marouane Fellainin ja Michael Carrickin poissaolot.

Leverkusen aristeli Old Traffordilla, mutta BayArenalla meno on varmasti toisenlainen. Sami Hyypiän luotsaama joukkue nauttii todella vahvaa kotietua, eikä Unitedille ole tiedossa helppo iltapuhde. Joukkue osaa puolustaa hyvin ja pystyy yllättäviin vastahyökkäyksiin. Tästä on saanut jo osansa Shakhtar joka jäi vieraissa 4-0 jalkoihin sekä Bayern München, ketä vastaan Leverkusen pelasi 1-1 -tasapelin.

Leverkusenin kotietu on niin vahva, että se lähtee otteluun BayArenalla suosikkina. Kuten Mestarien liigassa yleensäkin, ottelusta on luvassa runsasmaalisempi kuin kansallisen tason kamppailuista. En kuitenkaan usko, että kumpaakaan joukkuetta suoranaisesti haittaisi tasatulos illan kamppailusta. Kerroinvertailussa ei ole sen suurempaa häikkää, eikä - toisin kun illan matsi – tarjonta herauta vettä kielen päälle. Järkevin valinta kertoimien puolesta on tasapelistä tarjottu 3,40 bet365/Expekt/Nordicbet.Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Leverkusen

X

Man U

1X2

2,38 William Hill

3,40 bet365 Expekt Nordicbet

3,40 bet365

Basel +1

4,70 Betsafe Betsson

3,85 Betsafe Betsson

1,62 bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,96 ComeOn

 

Alle: 1,91WilliamHill

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: X 3,40 bet365/Expekt/Nordicbet