Eilinen IFK-betsi jatkoi tappiollista suuntausta. Tänään hakataan päätä seinään!

JYP – Jokerit:

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja JYP on voittanut jok'ikisen kamppailun. Taistot ovat kuitenkin olleet äärimmäisen vähämaalisia ja sama linja jatkunee tänään. JYP tunaroi ”varman” 0-1 voittonsa Porissa tiistaina jatkoajalle, kun taas Jokerit kaatoi helposti TPS:n kotikentällään 5-2. Narrit puuskuttaa sarjassa kuudentena, vain kuusi pistettä neljäntenä majailevia hurrikaanipaitoja perässä, joten tämän illan ottelu antaa paljon suuntaa sijoituksista kuuden parhaan joukossa.

Kotijoukkue on laadukkaampi kokonaisuus, vaikkakin ikiraataja Miika Lahti saattaa jäädä kokoonpanosta sivuun. JYPin tavaramerkki, raaka työnteko, on ollut myrkkyä Jokereille tällä kaudella. Voitettuaan kaikki edelliset kohtaamiset, jyväskyläläiset ovat henkisesti niskan päällä ja myös koti- sekä lepoetu on isäntien puolella. Kertoimet kotivoitosta riittävät peleihin: JYP 2,26 Betsson.

Ässät – HIFK:

IFK:n Juuso Puustinen teki eilen paluun kokoonpanoon, mutta joukkue kaipaisi epätoivoisesti myös Toni Söderholmin apuja pelinavauksiin sekä ylivoimapeliin. Ironistapa vielä, IFK:n eilinen tappiomaali Kärppiä vastaan tuli juuri karmeasta puolustuspään avausvirheestä. Muuten petopaidat pelasivat oikein aktiivista ja taistelevaa kiekkoa, mutta maalinteon tuska oli joka miehellä läsnä.

Ottelu on alustavasti vähämaalinen, mutta repsahdusvaara on aina läsnä, kun otteluparista toisella ei ole enää mitään panosta loppukaudessa. Ässät väänsi tiistaina pisteen JYPiltä. Paha punainen IFK sytyttää varmasti joukkueen pelaamaan ja yleisökin saattaa löytää paikalle. Porilaisten myytyä miehensä, on kuitenkin HIFK:lla pari luokkaa laadukkaampi kokonaisuus. Vieraissakin IFK on selvähkö suosikki kamppailuun. Hieman tulee olo, että nyt hakataan päätä seinään – mutta hakataan: IFK 2,30 Expekt/Unibet/ Sportingbet/William Hill.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

JYP - Jokerit

1

2,26 Betsson

1X2

Ässät - IFK

2

2,30 Expekt Unibet SportingbetWilliam Hill.