Raahe sai ahdistettua Vedon selkä seinää vasten, mutta noinko vielä Veto kampeaa itsensä edelle?

Raahe teki uskomattoman ryöstön Saarikentältä ryöstäen näin itselleen kaksi eräpalloa, mutta nyt sekään ei taida enää riittää. Veto horjui, mutta se ei kaadu. Sunnuntaina oli jälleen aivan uusi ääni kellossa kun vierasjoukkue pöllytti Raahea lukemin 0-2 (2-12, 0-3). Vimpeli oli tehnyt yhden muutoksen kokoonpanoonsa, kun Teemu Isoketo oli nostettu kärjeksi ja Mikko Kanala kakkoskärkeen. Superkaksikon Sami Haapakoski-Henri Puputti menoa ei pieni numeromuutos hiljentänyt, sillä veljekset löivät jälleen aivan utopistiset tehot taululle: Haapakoski yksi kunnari, yksi tavallinen lyöty juoksu, neljä tuotua ja kärkilyönnit 13/13 sekä Puputti yksi kunnari, kolme tavallista lyötyä juoksua, kolme tuotua ja kärkilyönnit 10/11.

Tänäänkin homma nimi on selvä. Jos Vedolla kestää kasetti koko ottelun, ei heidän ulkopelinsä montaa juoksua anna. Sen sijaan tehokaksikko sisällä takaa, että tilanteita tulee varmasti rajaton määrä kotiuttajille. Kotiuttajien päivänvireestä sitten riippuu voittaako Veto vähä- vai runsasjuoksuisesti.

Raahe ainoa mahdollisuus on edelleen horjuttaa Veto henkisesti. Kovasti provosoiva joukkue taitaa henkisen sodankäynnin alkeet sekä jatko-osan. Ratkaiseva viides ottelu on paikka, jossa Raahe on parhaimmillaan. Pelinjohtaja Jari Törmänen on vähätellyt omaa porukkaansa jo liiallisuuksiin asti kaataen kaiken painon lastin Vedon päälle.

Pienet marginaalit ratkaisevat ottelun alun. Kuitenkin jos Veto saa heti junansa liikkeelleen, ei Raahella enää pysy kyydissä. Kyseessä on kuitenkin jaksopeli, joten ensimmäisen jakso ei merkkaa vielä mitään. Kuten huomasimme edellisessä Saarikentän ottelussa. Vimpeli on edelleen supersuosikki, mutta kertoimet eivät herätä pelihaluja. Jos on pakko pelata, pelataan panokset huomioon ottaen alle 13,5 juoksusta tarjottu 2,20 Unibet* vaikka ottelussa retkahdusvaara onkin.

 

Tätä parempi tarjous löytyy naisten Superpesiksen puolelta. Pori kohtaa vieraissa toisessa välierässä Jyväskylän Kirittäret. Kestomenestyjä Kirittäret on osoittanut jälleen mitä merkitsee maailman paras valmennus ja kammennut huonommankin porukan välieriin ja taistelemaan jälleen mestaruudesta. Pori kuuluu kuitenkin sarjan tähtikaksikkoon ja sai suurimmat paineet pois kaatamalla Jyväskylän ensimmäisessä osaottelussaan. Nyt selvästä materiaalisuosikista tarjotaan kerrointa 2,00 Nordicbet* ja se on pakko pelata.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

VIMPELI

 X

RAAHE

1X2 

1,38 Unibet*

3,80 Unibet*

15,10 Veikkaus

Moneyline

1,15 Unibet*

 

5,80 Veikkaus

Over/Under 12,5

Over 13,5: 1,60 Unibet*

Under 13,5: 2,20 Unibet*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Porin Pesäkarhut 2,00 Nordicbet*