Moni odottaa lauantai-illan Pohjois-Lontoon derbyltä suuria asioita. Urheiluveikkaus pilaa monen illan jo etukäteen paljastamalla karuja faktoja tulevasta koitoksesta. Derby- huuma uhkaa läsähtää nopeasti, kun toisen pelaaminen on hävettävän huonolla tasolla.

ARSENAL - TOTTENHAM: Kotijoukkueen Valioliigataival on käynnistynyt varsin kelvollisesti, ilman tappioita. Parin viikon takainen hurmosmatsi Emiratesilla Cityä vastaan osoitti sen pelaavan ajoittain aivan Valioliigan kärkitasolle vaadittavaa jalkapalloa. Nimekäs ryhmä alkaa löytää toisensa ja väsyneesti esiintynyt Tottenham pitäisi olla pelkkä puraisu Gunnerseille.

Tottenhamin tavaramerkkinä on viime vuosina ollut totaaliset romahdukset sarjan kärkijoukkueita vastaan (joihin Arsenal eittämättä kuuluu). Tämäkään kausi ei ole tehnyt poikkeusta, kun ensimmäinen "suurista matseista" Liverpoolia vastaan White Hart Lanella osoitti sen todellisen tason. Pool nöyryytti tuttuun tapaan kukkopaitoja lukemin 0-3. Pool- matsin jälkeen pupellus on jatkunut. Sunderlandia vastaan vierasvoitto valui sivu suun kun pallo sählättiin viime hetkillä omaan maaliin. Viimeisin taidonnäyte nähtiin The Lanella, kun West Brom haki vierasbongot maalein 0-1. Spursin esitys tuossa ottelussa oli surkea. Palloa pidetään, mutta kontrolloituihin hyökkäyksiin lähtö tuottaa suuria vaikeuksia.

Arsenal- kannattajien syvää vihaa nauttivan Tottenhamin iltapuhde Emiratesilla tulee olemaan erittäin vaikea. On vaikea nähdä Tottenhamin saavuttavan nykykunnossa edes tasapeliä. Kotivoitto vaikuttaa erittäin todennäköiseltä ja kuten historia on niin useasti osoittanut; Tottenhamin selkäranka saattaa katketa näissä matseissa totaalisesti. Arsenalin suurinumeroinen murskavoittokaan ei yllätä. Historia kertoo myös sen faktan, että viimeisimmästä viidestä Derbystä voitot ovat Arsenalille 4-1.

Kotivoittoa uskaltaa työntää sisään suuremmallakin panoksella.

PELIVIHJEET POHJOIS-LONTOON DERBYYN:

EXPEKT >> ARSENAL - TOTTENHAM 1X2 1 1.80
UNIBET >> ARSENAL (-1) - TOTTENHAM 1X2 1 2.90