Varastetaan taas Elmoorin vetovihjeet törkeästi käyttöön! Perustelut vihjeille ja Liiga -ennakot pääset lukemaan tästä! Tämän lisäksi tiistaille löytyy hyviä ylikertoimia Championshipista!

QPR – Bolton: QPR:lla on yksi sarjan laajimmista materiaaleista ja varsinkin kotikentällään Loftus Roadilla joukkue on todella vaikea kaadettava. Vain Leicester on koko kauden aikana pysynyt hakemaan Ärristä vierasvoiton. Boltonin vieraspelaaminen ei ole mitenkään vakuuttanut: edelliset viisi matkapeliä ovat tuoneet vain yhden voiton. Paremmalla materiaalilla QPR:sta saadaan selvä suosikki ja kerroin hipoo ylikertoimen rajoja.

Doncaster – Charlton: Putoamistaiston kannalta todella tärkeä ottelu. Molemmat ovat esiintyneet viime ajat hyvin, kun Charlton on ottanut kaksi peräkkäistä FA-cupin voittoa ja Doncaster kaatoi Wiganin 3-0 sekä pelasi Blackpoolin kanssa vieraissa tasan 1-1. Materiaaleissa ei valtavaa eroa ole, joten kotietu tekee isännistä niukan suosikin. Tarjottu kotikerroin menee selvästi ylikertoimisen puolelle.

Pitkävetovihjeet tiistai 28.1.2014

Illan Varmat

Unibet

QPR - Bolton

1

1,75

21:45

Illan Pankit

William Hill

KalPa – Lukko

2

2,40

18:30

William Hill Nordicbet

Ilves - JYP

2

2,10

18:30

Bet365

Doncaster - Charlton

1

2,80

21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.